❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Fotky z našich (všech ISP) realizací
Re: Fotky z našich (všech ISP) realizací
normálně se dohodnu se zákazníkem, že mě má na svědomí a on potom vždycky se dá dohodnout že se to odloží, protože i u té konkurence si tam někdo rozmlátí hubu o chodník....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Primarne dohoda, pokud to hori, tak se proste odmete udelaji se schudky po strese, nebo se rozeberou kridle u anteny a udela se to zevnitr. Nic tak slozityho. Ale muzou byt mista kdy to opravdu nepujde.
1 x
pokud vysílač není daleko, tak stačí dát pod střechu něco silnějšího (dynadish třeba). Namíří se to a signal je i na 500m kolem 70 dbm. Takže to 10-20 Mbps jede. Zakazník je spokojen, že může brouzdat a jakmile opadne sníh, předělám.
Práce bez rizika.
Schůdky pouze na vysílač, kde by třeba nejelo spousta lidi, ale kvůli připojení se to nevyplati. Zdraví je fakt jenom 1.
Práce bez rizika.
Schůdky pouze na vysílač, kde by třeba nejelo spousta lidi, ale kvůli připojení se to nevyplati. Zdraví je fakt jenom 1.
3 x
Zsir píše:pokud vysílač není daleko, tak stačí dát pod střechu něco silnějšího (dynadish třeba). Namíří se to a signal je i na 500m kolem 70 dbm. Takže to 10-20 Mbps jede. Zakazník je spokojen, že může brouzdat a jakmile opadne sníh, předělám.
Práce bez rizika.
0 x
však ho omezím. Trvá to tak tyden - 2.
Však si dělej co chceš, ty přijdeš o zákazníka. Já žádný problémy s tím nemám.
Však si dělej co chceš, ty přijdeš o zákazníka. Já žádný problémy s tím nemám.
0 x
Kedysi sme lozili po strechach aj v takych podmienkach. Ale uz nie. Zdravie mam len jedno, technik tiez.. Keby sa daco stalo tak budes totalne v pruseri.
Strata par zakaznikov za zimu mi za to nestoji, a vacsinou sa so zakaznikom da dohodnut. Mame dobru povest
skor nechapem ludi co takto riskuju...
Strata par zakaznikov za zimu mi za to nestoji, a vacsinou sa so zakaznikom da dohodnut. Mame dobru povest
1 x
Pokud je zákazník takovej blázen, že se s ním nedá domluvit a "nutí" technika lézt na střechu i když je to očividně nebezpečné, tak bude "vymrzovat" i v hromadě dalších věcí ...
Nikdy jsem nezažil, že by mě k tomu klient nutil, vždy jsem se domluvil. Pokud by nutil, tak radši řeknu ne - šéf to chápal, chtěl nás mít v práci déle, než 1 sezónu. A i kdyby nechápal, tak radši přijdu o práci, než o zdraví.
Nikdy jsem nezažil, že by mě k tomu klient nutil, vždy jsem se domluvil. Pokud by nutil, tak radši řeknu ne - šéf to chápal, chtěl nás mít v práci déle, než 1 sezónu. A i kdyby nechápal, tak radši přijdu o práci, než o zdraví.
2 x
My makáme za každého počasí... 
- Přílohy
-
- IMG_1189.JPG (111.4 KiB) Zobrazeno 3542 x
-
- IMG_1181.jpg (82.89 KiB) Zobrazeno 3542 x
0 x
lacman píše:My makáme za každého počasí...
Tak zrovna příhrady mě taky nedělají problém, ty jsou v zimě pohodový (když není -25°C, brutální vítr a já nepřimrzám na 40m vysoké věži
1 x
Sidi píše:lacman píše:My makáme za každého počasí...
Tak zrovna příhrady mě taky nedělají problém, ty jsou v zimě pohodový (když není -25°C, brutální vítr a já nepřimrzám na 40m vysoké věži)
Mno, bylo -9 sněžilo, fičelo jak blázen, stožár má 27m. ...
0 x
pokud to je výstavba a ne oprava tak je to trochu fail, až bude 90% zaměstnanců na nemocnoské možná to pochopíte potom 
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
lacman píše:Sidi píše:lacman píše:My makáme za každého počasí...
Tak zrovna příhrady mě taky nedělají problém, ty jsou v zimě pohodový (když není -25°C, brutální vítr a já nepřimrzám na 40m vysoké věži)
Mno, bylo -9 sněžilo, fičelo jak blázen, stožár má 27m. ...
jenze toto neni instalace u zakaznika(u) a jejich domech kde jsou nekdy podminky daleeeko horsi (nebezpecne)...
1 x
okoun píše:pokud to je výstavba a ne oprava tak je to trochu fail, až bude 90% zaměstnanců na nemocnoské možná to pochopíte potom
a co takhle koupit do firmy kvalitni obleceni a vybaveni? Jasne ze nedelame sebevrazdy, kdyz cerstve napadne snih na sikmou strechu, ale i v tomhle pocasi normalne opravujeme a pripojujeme. Jak tu jiz zaznelo, tak je potreba se domluvit se zakaznikem jestli treba zitra bude lip, ze se to udela nebo to pripoji nekdo jinej kdo si s tim hlavu nelame.
0 x
Příhrady jsou v poho, ale i tak bych to nechal na jindy. To jsou ty RAY3 s 90cm anténa (24Ghz) na 5 km ? jak jsem někde zahlídl, nebo to není ono ?
lacman píše:My makáme za každého počasí...
0 x
whef píše:Příhrady jsou v poho, ale i tak bych to nechal na jindy. To jsou ty RAY3 s 90cm anténa (24Ghz) na 5 km ? jak jsem někde zahlídl, nebo to není ono ?lacman píše:My makáme za každého počasí...
Jo to je ono...
0 x