ppp76 píše:V jedny to nemam ma na kazdy strane dve dualni paraboly stouracky , rb800, r52n mmcx, az bude lepsi pocasi vezmu ty pasmovy propuste a testnu to s nima , v tomhle blevajzu co ej venku se mi nechce nikam lezt

ppp76 píše:V jedny to nemam ma na kazdy strane dve dualni paraboly stouracky , rb800, r52n mmcx, az bude lepsi pocasi vezmu ty pasmovy propuste a testnu to s nima , v tomhle blevajzu co ej venku se mi nechce nikam lezt
okoun píše:ppp76 píše:V jedny to nemam ma na kazdy strane dve dualni paraboly stouracky , rb800, r52n mmcx, az bude lepsi pocasi vezmu ty pasmovy propuste a testnu to s nima , v tomhle blevajzu co ej venku se mi nechce nikam lezt
jo ale Tx máš 4dB.
neverhappy píše:Zdravim. Zkousim duplexni spoj viz obrazek . Zatim na stole jede. Chci to nasadit na 1.2 km Tak aby down byl 60Mb a up 20Mb.
Komponenty jsou zbytky co jsem vyhrabal, tak ty prosim nekomentujte.
Pojede to v malo zarusenem prostredi, nebo to ani nema cenu davat na stozar.
Dekuji za re
rado3105 píše:neverhappy píše:Zdravim. Zkousim duplexni spoj viz obrazek . Zatim na stole jede. Chci to nasadit na 1.2 km Tak aby down byl 60Mb a up 20Mb.
Komponenty jsou zbytky co jsem vyhrabal, tak ty prosim nekomentujte.
Pojede to v malo zarusenem prostredi, nebo to ani nema cenu davat na stozar.
Dekuji za re
ak by ti to neslo resp. robilo problemy s oboma smermi nastavenymi v Nku, tak upload si nastav nech bezi cisto len v A a download, ktory potrebujes vacsi nech bezi v Nku, daj prosim vediet....
ppp76 píše:Nasazeno nstreme dual sice v acku ale v dualnich antenach od stourace a slape jak hodinky , ale pozor problem je kdyz se tam hodi rb43x s tema to dela bordel a nechodi musel sem nasadit rb800 a je po problemu , takze problem vidim v rb43x jak sou karty nahusteny na sobe
ppp76 píše:Nasazeno nstreme dual sice v acku ale v dualnich antenach od stourace a slape jak hodinky , ale pozor problem je kdyz se tam hodi rb43x s tema to dela bordel a nechodi musel sem nasadit rb800 a je po problemu , takze problem vidim v rb43x jak sou karty nahusteny na sobe