❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Tomáš Nesrsta
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 13 years ago

IMG_20111013_174216.jpg
IMG_20111013_174216.jpg (222.66 KiB) Zobrazeno 3027 x

Krásné foto z instalace konkurence. jenom kdyby jste to náhodou nevěděli ovislink je venkovní jednotka a kabaly používají pro data bary oranzova a modra a pro napájení je použitá zelená a hnědá.
Holt se mám pořád co učit...
0 x
Bývalý ISP...

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

new airlive outdoor unit :mrgreen:
0 x

pfadmin

Příspěvekod pfadmin » 13 years ago

Já dneska viděl v Praze v Libni UTP indoor spojku ponechanou na větru a dešti... A jeslipak víte, soudruzi, co udělá nám dobře známá spojka vzor RJ45, když ji ponecháme na vetru a dešti. Ano, správně, zrezaví. A hlavně koroduje, vy tupci, co jste ji tam dali.
0 x

Walkeer

Příspěvekod Walkeer » 13 years ago

pockej pockej, UTP propojka je nahodou enterprise reseni, ktere jsem uz parkrat take nasadil, ale ten, co to deplojoval v tvem pripade to zrejme zapomnel obalit 5mm vrstvou samovulkanizacky :)
Ta paska totiz, jak znamo, spolehlive prezije vse ostatni vcetne toho, kdo ji tam nasadil :D
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 13 years ago

tak jestli je pozlacená tak to vem čert i když asi by se to mohlo nějak tím kyselým deštěm šlusnout :D
já bych to normálně zalil silikonem
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

...kde nemůže notebook :)
Přílohy
PB142080.JPG
PB142080.JPG (243.36 KiB) Zobrazeno 2718 x
0 x
T-T

Pintero

Příspěvekod Pintero » 13 years ago

Potreboval primo na konzoli :-) a nemel po ruce lcd... ovsem to odvetrani na tom viku ty bedny je take zajimavy.
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 13 years ago

LCD by mu tam nedrzelo. :D
0 x

Pintero

A jeste koukam, ze dost setril svorkama na bleskosvodu :!:
0 x

Pintero

miract píše:LCD by mu tam nedrzelo. :D

Mozna ze to CRT tam maj na stalo, kdyz konci, tak to jen prikrijou igelitem :lol:
0 x

Majklik

Příspěvekod Majklik » 13 years ago

Pintero píše:A jeste koukam, ze dost setril svorkama na bleskosvodu :!:

Proč by nešetřil, to není svod pro blesk ale jen nulování statiky, co ti vítr nahoní na anténě, ať to neteče přes pigtail. :-)
Pokud by to měl být bleskosvod, tak to nepovede nahoru ke štítu, ale napříč po střeše šikmo klesat dolů a napojí se na ten svod jdoucí dolů u druhého komína. Jak nám to mlátil ten chlap do hlavy? Kuňa, chlapi, vemte si sporťák, pěknou žiletku, rozjeďte ho aspoň na 200 km/h a střihněte si zatáčku o poloměru 5 metrů o 120 stupňů. Bolelo to hodně? A co má říkat chudák blesk, když to vytočit má také. Proletí rovně dolů, skočí na to oplechování komína, s hodně štestí možná odtud na okap, který vypadá blízko. Spíše proletí střechou dolů, vymlátí tašky a co najde na půdě. :-)
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 13 years ago

Hanět umí každej a elektronům je jedno jak se smotaj do zatáčky :) . Mě se na tom líbí to koleno na tom krytu, jestli tam má i 80mm větrák tak to má pěkně řešeno (úměrně ceně). Sám jsem to chtěl udělat na venkovním racku podobně - taky zahlé koleno, ale neměl jsem inspiraci a ohýbat cca 14cm kopoflexku v průměru se mi nechtělo. Takhle to má koukám pěkné a pro mě inspirující (myšleno to větrání, jak si zemní je mi už šumák).
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 13 years ago

Jojo, koleno mě zaujalo.. To použiju. Nicméně k těm elektronům... Když je jich málo, tak poslušně řežou zatáčky ale jakmile je jich pohromadě habakuk, tak už se jim do řezání zatáček moc nechce. Proto se na hromosvodech dělají zatáčky s velkým poloměrem.
0 x

RaMa

Příspěvekod RaMa » 13 years ago

redukce.jpg
Redukce
redukce.jpg (42.5 KiB) Zobrazeno 2453 x
0 x