❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Jednaní s klienty.

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Adolf.Shitler

Re: Jednaní s klienty.

Příspěvekod Adolf.Shitler » 12 years ago

ppp76 píše:Hlaska dne u klienta .... opravar pracek mu vehementne tvrdil ze ridici jednotka u pracky mu odesla protoze ma prilis blizko wifinu (cca 1 m od pracky je tplink ) :lol:

Až tam pojedeš na opravu toho TP-Linku, tak to můžeš naoplátku hodit na výrobce pračky :D
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

Jo to me nenapadlo :lol: ale tplink slape .... se jen tak nedockam , ty smejdi 741 drzej a ne a ne umrit :lol:
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 12 years ago

Jak jsem to měl vědět? Průmyslová klimoša tam nemohla a na výběr jsem měl to, co mi bylo doporučeno.
Viktor Novotný píše:tak LG neni vyrobce ale plagiator :) ... mel jsi tam dat fujitsu a mel bys klid hned ;-)
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

Kleint vola ze mu nejde net uz asi dve hodiny ... koukam zarizko se v osm rano odpojilo a nic .... tak se dohodnem na hodine kdy prijedu .... do deseti minut telefonat ... nejezdete tata dela rekonstrukci strechy tak to na dnesek musel sundat , sem nevedel ze tam dela ..... chlapcovi se rozebira strecha nad hlavou a on ani netusi , nebejt netu ani by si nevsiml :mrgreen:
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 11 years ago

Mam klienta, je to pan ve veku, reditel celkem velkeho retezce, plati celkem dost... no pravidelne mi vola, ze mu na prodejne nejde internet.
Tak se pripojim do prijimace, vidim, ze tam jede, propingam si cokoliv ve vnitrni siti co tam maji, takze ethernet nezatuhnul, ale jemu proste nejede wifina na ajfounu nebo ntb a tak je to problem muj, protoze windows mu hlasi "omezene pripojeni k internetu" ... K INTERNETU a to jsem ja a hotovo.

Zkusil jste tu wifi restartovat? NE, tak restartuje TP-Linka a jede to. Nazdar.

Jenze je to fakt co druhy den uz, porad stejna pisnicka. Vola on me, takze to ani neplatim, ale nebavi me to. Jednou jsem to cele odbyl, aniz bych se dotkl klavesnice (byl jsem na pivu) a delal jsem jakoze neco kontroluji, ale vetsinou mi to neda, protoze 99x to vyjde a jednou ne :-)

Reseni mne zadne nenapada, zpoplatnit mu to nemuzu, wifinu uz (pry) vymenili... vlastne si asi jen chci tak trochu postezovat :roll:
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

pepulis

Příspěvekod pepulis » 11 years ago

aliney píše:Mam klienta, je to pan ve veku, reditel celkem velkeho retezce, plati celkem dost... no pravidelne mi vola, ze mu na prodejne nejde internet.
Tak se pripojim do prijimace, vidim, ze tam jede, propingam si cokoliv ve vnitrni siti co tam maji, takze ethernet nezatuhnul, ale jemu proste nejede wifina na ajfounu nebo ntb a tak je to problem muj, protoze windows mu hlasi "omezene pripojeni k internetu" ... K INTERNETU a to jsem ja a hotovo.

Zkusil jste tu wifi restartovat? NE, tak restartuje TP-Linka a jede to. Nazdar.

Jenze je to fakt co druhy den uz, porad stejna pisnicka. Vola on me, takze to ani neplatim, ale nebavi me to. Jednou jsem to cele odbyl, aniz bych se dotkl klavesnice (byl jsem na pivu) a delal jsem jakoze neco kontroluji, ale vetsinou mi to neda, protoze 99x to vyjde a jednou ne :-)

Reseni mne zadne nenapada, zpoplatnit mu to nemuzu, wifinu uz (pry) vymenili... vlastne si asi jen chci tak trochu postezovat :roll:

S tou wifi je to nekdy slozite. Stalo se mi u jednoho klienta, ze jakmile se pripojil na wifinu (TP-LINK Nko) mobilem, tak mu po chvili prestal komunikovat do netu jak mobil, tak i notebook, ktery tam mel zaroven pripojeny. AP se muselo vytahnout na chvili z el. a pak zase vse fungovalo, dokud se nepripojil zase mobilem. Myslim, ze se to tady i nekde resilo (prepnout AP do modu b/g apod.). Proto radej na wifi nic "negarantovat" a jako predavaci rozhrani mit ethernet ...
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 11 years ago

aliney píše:Reseni mne zadne nenapada, zpoplatnit mu to nemuzu, wifinu uz (pry) vymenili... vlastne si asi jen chci tak trochu postezovat :roll:

Podle popisu to vypadá že peníze by mohl mít? Proč mu neříct že TPlink je low cost. (na hovno) a neprodat mu RB951G?
0 x

jopo

Příspěvekod jopo » 11 years ago

toto sa mi stavalo na tplinkoch so starym firmwarom. po nahrati noveho vsetko v poriadku. treba skusit upgrade firmware wifiroutra.
0 x

aliney

pepulis: jako predavaci rozhranni mam ethernet, wifi je jeho zalezitost, ale kdyz nejede internet tak to nema prece s jeho wifi nic spolecneho, protoze ja jsem ten kdo ma na starosti internet... (podle jeho uvazovani)
Doporucoval jsem mu i jiny router, ale on ma svoje "ajtaky" a ti mu vybrali dobrou wifi... no tak holt mam tohle pravidelne podvecerni povidani.
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 11 years ago

aliney píše:pepulis: jako predavaci rozhranni mam ethernet, wifi je jeho zalezitost, ale kdyz nejede internet tak to nema prece s jeho wifi nic spolecneho, protoze ja jsem ten kdo ma na starosti internet... (podle jeho uvazovani)
Doporucoval jsem mu i jiny router, ale on ma svoje "ajtaky" a ti mu vybrali dobrou wifi... no tak holt mam tohle pravidelne podvecerni povidani.

Ja to v zadnem pripade nemyslel spatne, staci mu jen rict, at si pripadne zkusi (jakmile to nebude fungovat) pripojit notas kabelem a pokud to pojede, neni se s nim "o cem bavit".
0 x

aliney

No to on neni schopny udelat, protoze to neumi a nechce :-D on se nehada, ze to neni u nich, ale u me, po restartu uzna, ze u nas je to v poho a omluvi se ze vyrusoval.
Taky vi, musi vedet, ze to dela ta wifina, jaj 68x to bylo wifinou tak je to jasne, ale proste NEZKUSI to restartovat, radeji hned vola...
no neudelas nic
0 x

OFF

Příspěvekod OFF » 11 years ago

Jinak to, že má dost peněz neznamená, že si pořídí lepší wifi router než TP-Link. Taky takové znám a prostě IT zařízení (jakékoli) berou z kategorie "to nejlevnější". Můžete jim do duše promlouvat jak chcete, ale pokud jim nezatajíte, že existuje levnější varianta tak s něčím lepším neuspějete. :cry:
0 x

Medved009
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Medved009 » 11 years ago

Na tom tp-linku vypnout autokanál a na tvrdo 20mhz. a pojede to jak víno. android zabíjí tp-linky :-D
0 x

Adolf.Shitler

Příspěvekod Adolf.Shitler » 11 years ago

Přesně tak, pevný kanál a 20MHz a žádný problém (ale trvalo mně to, než jsem na to sám přišel :D ).
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 11 years ago

hmm, zajímavý, 20/40MHz nastavujeme všude ale co jsem si všimnul je to, že je třeba nastavit šifrování na tvrdo na WPA2 a nenechávat to na automatice. Pak problém není.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků