Viktor Novotný píše:nova baterie nutne neznamena, ze je bez zavad ... zkus prohodit za jinou pokud mas ... slusna upska nez by zabila nabijec / baterku, tak snizi amperaz
V pondeli ji dotahnu dom na testy a dam vedet
Viktor Novotný píše:nova baterie nutne neznamena, ze je bez zavad ... zkus prohodit za jinou pokud mas ... slusna upska nez by zabila nabijec / baterku, tak snizi amperaz
Voju píše:Ať koukám, jak koukám... kde máš prosímtě to info, že mFi umí měřit jakékoliv napětí ? našel jsem akorát sondy na AC proud
Voju píše:10A jistič to udrží, ale standardní 6A nebo větší jističe s nedostatečnou rezervou jdou do kolen
Na IPMedii je nejlepší přímo zavolat a chtít někoho kompetentního, telefon zvedají tvorové podivných existencí. Standardně když si je v IPmedii objednáme, doručí nám je - jenom to není hned, čekací doba cca 2-3 týdny..
Co se týče chlazení, tak ano. Má to zabudované větráčky, které při vyšší zátěži a teplotě sepnou a ofukují měnič...
Leeonek píše: Tak jak jsem se díval na ten graf, jak tu někdo postoval, opravdu z toho leze chvílema 237V jak je na vstupu, ale vzápětí to klesne na 207V.
hafieror píše:....ale teď mě to dvakrát vypeklo.