Ale je to tím, že původně jsme tam byli my a Vodafon. A když chtěl T-Mobile tak se prostě nevešel, tak nám udělal výložníky na jejich stožáry a přeložení antén zaplatil. Máme to tak že my jsme maximálně 75cm nad strojovnu výtahu a BTSky jsou nad náma.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Re: vtipné fotografie
My jsme na železu od T-Mobilu a "zdarma"
.
Ale je to tím, že původně jsme tam byli my a Vodafon. A když chtěl T-Mobile tak se prostě nevešel, tak nám udělal výložníky na jejich stožáry a přeložení antén zaplatil. Máme to tak že my jsme maximálně 75cm nad strojovnu výtahu a BTSky jsou nad náma.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
jj obcas se podari ruzne kousky 
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
Dulezity je ci je ten objekt ... Dostat se na stozar OPice je strasnej drahej spas ... Pokud je to ale stavba jineho subjektu a ten na tom nechce vyrejzovat, tak nebyva problem ... 
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
nemam problem byt tak drzy a postavit si vedle OPiciho stozaru svuj mensi, ale...jak je to se stavou... pronajmou opice svoji energii ci to vubec neresi a tahni si svuj kabl ? protoze to by byl drahy spas rekneme pul kilometru nechat zakopat ze...
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Tak takhle (ne)funguje náš místní lowcost provider (40Mb za 180, 100Mb za 240). Oceňuju přítomnost terminálu přímo ve strojovně výtahu
ale jinak naprostý běs. Co switch, to jiná obskurdní značka, výpichy, bordel a navíc odemčený rozvaděč... Tak já nevim, nepřidělává si takhle člověk akorát další práci?
0 x
rychlost internetu není dána parametrem ve smlouvě ale cenou....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
http://aktualne.centrum.cz/domaci/spole ... ?id=775523
No tak... uberte trochu vykonu na tech spojich
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
-
neverhappy
aliney píše:http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=775523
Tohle me dostalo pod stul"Oni se mi dokonce strefují do intimních míst."
0 x
- midnight_man
neverhappy píše:aliney píše:http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=775523
No tak... uberte trochu vykonu na tech spojichTohle me dostalo pod stul"Oni se mi dokonce strefují do intimních míst."
jasne, chlap na druhej strane ma voltmeter a "ladí"
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ono na blbosti lidi se da velice dobre vydelat, tady po dedinach dokonce jezdi borec a prodava nejake "kloboucky" proti nebezpecnemu zareni z radiovych spoju. Neveril jsem tomu, ale jednoho dne me volal jeden clovek co ma v jiste dedine nas vysilac a domahal se zvyseni najmu, na tom by nic nebylo az do chvile kdy rekl ze si kuli nas musel koupit "ten kloboucek" ... toz zpozornel jsem a rikam jaky ze kloboucek ? a borec me zacal popisovat jak u nich byl zastaveny nejaky znalec na zareni a nemoci z toho ... a tento videl u nich na dome vysilac a tak jim ihned prodal "ten kloboucek" ...
celkem jsem si rikal, ze je to nejaka koko*ina ... ale v dalsi dedine me nedavno jeden rikal, ze ty vysilace jsou desne nebezpecne a ze jim to rikal nejaky odbornik co prodava proti toho kloboucky ... tak ja nevim, jeste jsem kloboucek nevidel, ale bude to asi nejaka nehorazna blbost
celkem jsem si rikal, ze je to nejaka koko*ina ... ale v dalsi dedine me nedavno jeden rikal, ze ty vysilace jsou desne nebezpecne a ze jim to rikal nejaky odbornik co prodava proti toho kloboucky ... tak ja nevim, jeste jsem kloboucek nevidel, ale bude to asi nejaka nehorazna blbost
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
- midnight_man
Viktor Novotný píše:ono na blbosti lidi se da velice dobre vydelat, tady po dedinach dokonce jezdi borec a prodava nejake "kloboucky" proti nebezpecnemu zareni z radiovych spoju. Neveril jsem tomu, ale jednoho dne me volal jeden clovek co ma v jiste dedine nas vysilac a domahal se zvyseni najmu, na tom by nic nebylo az do chvile kdy rekl ze si kuli nas musel koupit "ten kloboucek" ... toz zpozornel jsem a rikam jaky ze kloboucek ? a borec me zacal popisovat jak u nich byl zastaveny nejaky znalec na zareni a nemoci z toho ... a tento videl u nich na dome vysilac a tak jim ihned prodal "ten kloboucek" ...
Tak teda by sme si mali asi všetci kupit po jednom klobučku..navrhujem. BOZP
0 x
hmm, a ty lidi maji mobilní telefon u sebe že? bych je poslal do háje s takovým názorem.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Mám klienta na jednom AP, byl poslední ve 2,4GHz a dlouho se mi nedařilo ho ukecat na 5GHz. A na tohle jsem ho dostal 
On je strašně "BIO" a měl parabolu-koax přes zeď a zařízko v pokoji u PC. A když jsem byl u něj na servis, tak přišla řeč i na mikrovlny,
jako že ikdyž je to na střeše, po káblu to steče dolů na wlanku, která si trochu zazáří i v místnosti, no a že teď montujeme
kompaktní zařízka a je to celé v anténě na střeše a dolů teče už jen čistý "bio" internet, nenechal se dvakrát pobízet
On je strašně "BIO" a měl parabolu-koax přes zeď a zařízko v pokoji u PC. A když jsem byl u něj na servis, tak přišla řeč i na mikrovlny,
jako že ikdyž je to na střeše, po káblu to steče dolů na wlanku, která si trochu zazáří i v místnosti, no a že teď montujeme
kompaktní zařízka a je to celé v anténě na střeše a dolů teče už jen čistý "bio" internet, nenechal se dvakrát pobízet
0 x
T-T
-
Rudolf Dvořák
- Kontaktovat uživatele:
tom-tom píše:Mám klienta na jednom AP, byl poslední ve 2,4GHz a dlouho se mi nedařilo ho ukecat na 5GHz. A na tohle jsem ho dostal
bio-internet nova nabidka? doufam ze to bude u nas ve meste co nejdrive
0 x