Ahojte,
plánujem výstavbu stožiara a potrebujem projektanta , ktorý by vybavyl všetko od A po Z. Máte niekto skúsenosti, koľko to môže stáť?? alebo má niekto kontakt na projektanta , ktorý má v tom prax?
Stožiar do 16m, pozemok obecný mám už aj súhlas starostu.
Dik..
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Projekt stožiara.
Našiel som projektanta , ale za somu 2200 ečka. Zda sa my to dosť veľa čo vy na to ?
0 x
- midnight_man
to me prijde jako docela ranec ta suma
zkusil bych hledat dal...esi nekvaltujes nejak extreme...
PW

PW
0 x
Ideal toto:
http://shop.prihrady.cz/product.php?id_product=196
A mas to vcetne dokumentace pro urad a je to parada a nestoji to ani 2000€ komplet
Jali je borec, na MikroExpu v UH urcite zase bude a tam si o tom s nim muzes pokecat.
Na minulem MikroExpu to prezentoval se vsim vsudy s dokumentaci.
Je to temer bez prace, jenom nechas udelat 2 kubikovou betonovou patku, jerab a je to.
Pokud bych neco takoveho stavel jdu do toho.
Ahoj Lada
http://shop.prihrady.cz/product.php?id_product=196
A mas to vcetne dokumentace pro urad a je to parada a nestoji to ani 2000€ komplet

Jali je borec, na MikroExpu v UH urcite zase bude a tam si o tom s nim muzes pokecat.
Na minulem MikroExpu to prezentoval se vsim vsudy s dokumentaci.
Je to temer bez prace, jenom nechas udelat 2 kubikovou betonovou patku, jerab a je to.
Pokud bych neco takoveho stavel jdu do toho.
Ahoj Lada
0 x
Od Jaliho ten 15metrovej mám a chystám se ho postavit, ale bacha sice je k tomu dokumentace, ale stejně musíš udělat projekt umístění, přívod elektriky, to mi dělal ted jeden projektant a celkem si za to řekl 13 tisíc a ted jsem to odnesl na životní prostředí a čekám na vyjádření co mi k tomu napíšou, jakmile to bude ok jde to na stavební úřad a pak už snad může začít kopání
ale jinak co se týče stožáru od Jaliho, nemám výhrad.

0 x
Jestli budes potreboval helfnout dej vedet rad bych to videl v realu 
Klidne i kopat

Klidne i kopat

0 x
Mám ďalšie info a to také , že cena 2200 ecka je za komplet projektovú dokumentaciu a aj vyjadrovaćky dotknutých inštituci. Čiže na kľúč.
Čo rozprával tak vyjadrenie ako k normalnej stavbe (elktrikary,plynary,vodary,orange,tmobile,higiena atd..) pribúda k stavbe stožiaru aj vyjadrenie civilnej ochrany, letecký úrad slovenskej republiky a ďalšie inštitucie čo som si po telefóne ani nezapametal.
čo vy na to ??
Dik.
Čo rozprával tak vyjadrenie ako k normalnej stavbe (elktrikary,plynary,vodary,orange,tmobile,higiena atd..) pribúda k stavbe stožiaru aj vyjadrenie civilnej ochrany, letecký úrad slovenskej republiky a ďalšie inštitucie čo som si po telefóne ani nezapametal.
čo vy na to ??
Dik.
0 x
- midnight_man
vyjadrovačky si vieš vybaviť aj ty, aj obehat urady
jedine co ti staci je ten projekt..zalezi na tebe 

0 x
Ano vyjadrovačky si môžem vybavyť aj ja , ale on garantuje vybavenie všetkého do 1 mesiaca. Čo je asi veľmy dobre.
0 x