❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Domaci pivovar :) mate to nekdo ?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Domaci pivovar :) mate to nekdo ?

Příspěvekod Viktor Novotný » 13 years ago

Zhanim darek pro svagra a nejak se me dostal odkaz na domaci pivovar : http://www.pivoteka.cz/domaci-mikropivo ... usive.html
borec je pivar, ale ja se v tom nevyznam, tak pokud nekdo mate nebo vite kdo to ma .. je to vubec k necemu ??

diky :)
0 x

query

Příspěvekod query » 13 years ago

jasný, ječný slad a chmelovou chuť získáváme z řádně uzrálých 2,4GHz panelových sektorů. Rmut dále vaříme na maximální možnou teplotu(max cpu temp = temp -1) dokud směs nedostane "CD7F32" barvu. Po celou dobu procesu mícháme vhodným zářičem. Pro perfektní chuť a pohodlnou práci doporučujeme použít značkové nádobí a pomůcky Jirous, ty zaručují maximální kvalitu při použitá 2,4 a 5GHZ ohřívačů. Je také důklžié hlídat neuzrále pivo před vniknutím zákeřným virem 802.11b, kretý dokáže značně zpomlalit ceký proces.
ne, promin nemám zkušenoat........
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

Nemám sice s tímhle zkušenost, ale taky jsem mj. i pivař :). Pokud můžu vyjádřit svůj skromný názor.. mě osobně by asi chuť na pivo přešla, kdybych si ten svůj škopek musel prvně uvařit :D. Ikdyž, zkušenost by to byla zajímavá.
Přirovnal bych to k ženám - každá má ráda květiny, ale ne každá má bezmeznou radost, když je dostane darem v květináči :)

Takže za moji krevní skupinu, než dostat "chemickou laboratoř" ze které může vzniknout i něco jako pivo, větší radost bych asi měl z nějakého originálního půllitru + nějaká náplň mého oblíbeného moku /nechají se koupit dárkové soudky různých značek/ :D
0 x

DRAKK

Příspěvekod DRAKK » 13 years ago

Určitě je to fajn dárek. Koupil jsem to otci a ten si teď vaří vlastní. Výsledkem je sice pivo chutí mdlé, ale jako dobrý. Kupoval jsem to zde: http://www.mikropivovary.cz/ mají prodejnu v Havířově. Nejdříve je lepší koupit obyčejný ležák. Ta další jsou už vyšší levely. Určitě to jako dárek potěší. :)
0 x

milan.zelina

Příspěvekod milan.zelina » 13 years ago

Zdravím,
mám něco velmi podobného a vařím.
Pokud je zájem, vezmu vzorek na Jezerku.
Případné info podám osobně.
MZ
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

diky chlapy za info :) takze to nakonec neni tak blby napad ..
0 x

milan.zelina

Tak jo, vezmu černý stout
akorát to musímě někde dát do ledničky.
Teplý se to fakt pít nedá.
MZ
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

vem cokoli chces, kazdopadne ja na Jezerku asi nedorazim, mam tu nejake rodinne povinnosti :(
0 x

milan.zelina

Rozumím.
Škoda, nedá se nic dělat.
Měj se!
MZ
0 x