600 000czk platite mesacne za konekt? pekna palka
asi to dost zavisi aj od miest. U nas su dobre ceny za konekt, jedine v BA vsade dalej to je biznis pre velkoposkytovatelov internetu, ktori zdieraju lokalnych(energotel, orange, zt, telekom....)
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
O2.cz VDSL2 a realne rychlosti ->VDSL2 prichadza aj do SR
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
tolik neplatime ... kuwa kde jsem se seknul ? :-O
nemuzu rict castku na korunu ale je to mezi 150 - 250
nemuzu rict castku na korunu ale je to mezi 150 - 250
0 x
VDSL chodí docela slušně. Cca 1,2km od ústředny to chodí mezi 17-20Mb down a 2Mb up. Na kratší vzdálenost není problém ani slibovaných 25Mb. Ale záleží na "kvalitě" ústředny. Tady u nás se o ní vodoprdi staraj, konekt mají asi taky slušný, protože rychlosti jsou stabilní nezávisle na denní hodině. Možná to chodí tak dobře, protože je zátěž rozdělená mezi O2 a místního wifi/kabel ISP který nabízí 20/20Mbit za 400,-Kč.
Ale jedno musím uznat. Když jsem používal ADSL od O2, tak jsem za několik let zažil pouze jeden výpadek, při kterém nešel zahraniční konekt ze západních čech (na české servery se dalo dostat, ale na zahraniční nikoliv). Jinak vše ok. VDSLko běhá taky bez výpadků. Když už nějakej je, tak za ně nemůže linka, ale debilní modem typu Huawei, Zyxel a Comtrend.
Ale jedno musím uznat. Když jsem používal ADSL od O2, tak jsem za několik let zažil pouze jeden výpadek, při kterém nešel zahraniční konekt ze západních čech (na české servery se dalo dostat, ale na zahraniční nikoliv). Jinak vše ok. VDSLko běhá taky bez výpadků. Když už nějakej je, tak za ně nemůže linka, ale debilní modem typu Huawei, Zyxel a Comtrend.
0 x