❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

mikrotik testík

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
okoun
antispam: Ano

mikrotik testík

Příspěvekod okoun » 14 years ago

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

pepulis

Příspěvekod pepulis » 14 years ago

okoun píše:http://www.skoleni-mikrotik.cz/skoleni-test/

tak jaké máte výsledky :lol:

Správně je 10 odpovědí z 12 (83% úspěšnost). Ptákovina :-)
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 14 years ago

Správně je 12 odpovědí z 12 (100% úspěšnost)

mi to nabídlo nějaký školení expert bezdrátových rozhraní :roll:
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 14 years ago

Příznám se bez mučení k 10ti správným odpovědím. Ale podle mě otázka číslo 4. ohledně venkovních volných 5GHz frekvencí neobsahuje ani jednu správnou odpověď.
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 14 years ago

teď jsem na to kouknul znova a předtím jsem měl jinou variantu, ty frekvence jsem tam předtím neměl, ale lišily se asi 4 otázky
0 x

David2006

Prostě popírají existence,používání i prodeje Trangolinků a Tsunami a já nevím čeho ještě co jede v 5.8čce ....experti jedni :mrgreen: .
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

kdyby aspoň bylo zjevné která odpověď byla špatně :) na úroveň začátečník jsem dal 11 z 12ti :)
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 14 years ago

škoda ano že tam nejsou výsledky, já nějak nepochopil ty rychlosti v tom Nku
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Walkeer

Příspěvekod Walkeer » 14 years ago

David2006 píše:Prostě popírají existence,používání i prodeje Trangolinků a Tsunami a já nevím čeho ještě co jede v 5.8čce ....experti jedni :mrgreen: .

..anebo vychazeji z platne legislativy :)
0 x

David2006

Fakt? Já měl zato že v 25mW to může letět venku i snázeji jak AirBQ co je vázané na kamery s (o 40MHz ani nemluvě, i když jen hádám).... . Asi by tedy chtělo napsat Barcu&spol. že prodávají u nás nepoužitelná zařízení pro 5.8GHz :mrgreen: . Ale je fakt že papíry k 5.8ce jsem dlouho nečetl, nastala nějaká legislativní změna která to omezuje? :roll: :idea:
0 x

Walkeer

Příspěvekod Walkeer » 14 years ago

David2006 píše:Fakt? Já měl zato že v 25mW to může letět venku i snázeji jak AirBQ co je vázané na kamery s (o 40MHz ani nemluvě, i když jen hádám).... . Asi by tedy chtělo napsat Barcu&spol. že prodávají u nás nepoužitelná zařízení pro 5.8GHz :mrgreen: . Ale je fakt že papíry k 5.8ce jsem dlouho nečetl, nastala nějaká legislativní změna která to omezuje? :roll: :idea:

Nedavno mi volal tecgnik CTU, jestli si jsem vedom toho, ze provozuju outdoor wifi v indoor pasmu, ale tim mel na myslim masmo pod 5500. 5800 venku zrejme lgalni bude, mas pravdu :)
0 x

Sentello

Příspěvekod Sentello » 13 years ago

Je to školení dobré? Chtěl bych se naučit něco nového. Sice mám jen 10 klientů na MK ale tak co :D
0 x