❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
GTD systémy, zkušenosti
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
GTD systémy, zkušenosti
Dovolil bych si rozvinout tuto diskuzi na téma GTD, resp. diskuzi o správě úkolů jednotlivce jako takové. V přednášce Petra Máry zazněly nějaké tipy. V Luhačovicích jsem doplňoval ještě tip na Wunderlist.com, který naše firma používá dodnes. Určitě budete mít nápady a zkušenosti i s dalšími systémy. Prosím, abyste se o ně podělili, děkuju.
0 x
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
Podělím se. V Luhacovicich mě přednáška nadchnula a opakovaně jsem ji zkoušel uvést v praxi. Ovšem domnívám se,
že to není metoda pro vsechny odvětví. Skončil jsem vždycky na tom, že samotný zapisování, přesouvání, třídění apod mi zabralo 3x víc času
Ale věřím tomu, že pro manazery s iPadem v ruce sedící na kave a cestující po jednanich to.může fungovat (nic osobního)
ale pro lidí, co potrebuji být operativní...nevím nevím.
že to není metoda pro vsechny odvětví. Skončil jsem vždycky na tom, že samotný zapisování, přesouvání, třídění apod mi zabralo 3x víc času

0 x
presne tak, taky jsem jiz drive zkousel GTD implementovat a fungovat s tim a problem prekvapive nebyl s tim review, jak tomu petr mara rika, problem byl v tom, jak efektivně, behem dne, všechny projekty (a hlavně úkoly) zaznamenat, popsat, přiřadit, setřídit. Pro někoho, kde má řidiče, či sekretářku, je to super věc, ale člověk v naší branží (hlavně menší ISPík bez/a nebo s pár zaměstnanci)... nevím...
0 x
- zdenek.svarc
- Administrator
Takhle, neznám nikoho, kdo by GTD košer dodržoval. Většina lidí si z toho vezme základ a pak jej v rámci svých možností implementuje. Mě třeba dělají problém review. A to tak, že je pravidelně vůbec nedělám. A žiju. Co se týká odvětví, sekretářek a tabletů, obrávám se, že o tom to není. GTD je obecný nástroj jednotlivce, ať už se pohybuje v kterémkoliv oboru. Možná to chtělo ještě vydržet.
0 x
Kazdy si z toho zoberie to co presne potrebuje a o tom to je. Momentalne sa hrajem s Evernote. Celkom dobra vec je, ze mozte poslat niekomu url napr. s poznamkou a on ju uvidi, bez toho aby ste to nejak zdielali. Wunderlist vyzera jednoducho, ale zasa UI je vsade rovnake a fungujem snad vsetkom moznom. Za seba vsak musim povedat, ze to nejak extra aktivne nepouzivam 

0 x