Prosím vás má tu někdo zkušenosti s administrací phpBB Board3 Portal?
Spamovací roboti se každý den registrují na fórum a spamují.
Vždy se pak ručně vymažou spamové příspěvky a banují se IP adresy z kama to přichází.
Je nějaký patch nebo upgrade který řeší tento problém?
Děkuji za rady
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Problém se spam boty na phpBB Board3 Portal
přidej do registračního formuláře nějaký captcha nebo i jenom tupý kolik je 2+5. Na netu je toho spousta jak to vintegrovat krok za krokem. Samozřejmě si udělej backup předem ale neměl by to bejt problem.
0 x
hapi píše:přidej do registračního formuláře nějaký captcha nebo i jenom tupý kolik je 2+5. Na netu je toho spousta jak to vintegrovat krok za krokem. Samozřejmě si udělej backup předem ale neměl by to bejt problem.
Můžeš mi prosím napsat jak je v tom PHP kódu pojmenována ta možnost dát tam ten početní třeba těch 2+5 jak jsi psal. Zkopíruji to z nějakého vzorového skriptu.
Děkuji
0 x
A kdybych chtěl nastavit že registraci musí nejprve schválit administrátor?
Šlo by to nastavit takto?
Hledám to nejjedodušší řešení. Nikdy jsem do toho fóra nic nepřidával.
Šlo by to nastavit takto?
Hledám to nejjedodušší řešení. Nikdy jsem do toho fóra nic nepřidával.
0 x
ta funkce tam neni. Musí se tam ručně dopsat proto říkám že na netu je spousta how-to jak to udělat. Začni na ofiko webu kde k tomu budou prověřený captcha s návodem typu "vlož tohle na tenhle řádek" atd...
schvalování administrátorem jde také, to je přímo v nastavení pokud se nepletu.
schvalování administrátorem jde také, to je přímo v nastavení pokud se nepletu.
0 x