❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Foundry a Extreme Networks

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Ajfel

Re: Foundry a Extreme Networks

Příspěvekod Ajfel » 13 years ago

hafieror píše:
Ajfel píše:Chapu, co je levne, to je spatne ze ? Klasika

Bosch Jihlava dělá mimo jiné vstřikovací čerpadla, která jsou dodávána do více značek automobilů. Akorát na výstupní kontrole podle přesnosti určí jestli to je pro mercedes nebo kiu (značky jsou náhodný).

Některý výrobce otestuje každou součástku, kterou do zařízení namontuje, někdo každou desátou, někdo se nato vykašle a pošle radši í k 1000 prodaných kusů dalších tisíc na řešení reklamací výměnou kus za kus, protože ho to vyjde levněji než to testovat a doufá.

a to jsme jen u stránky hw, co teprve sw viz poznámka ociora výše.

Co je levné není špatné, trabantem taky to Prahy dojedu, ale pokud chci aby to fungovalo tak cestou trabanta jít nemůžu. Na druhou stranu nikdo peníze nekakáme a tak se k tomu dobrýmu stejně propracujeme přes to levný a ve výsledku za mnohem dráž.

To byla reakce na doporuceny signamax a edgecore, to mi prislo mimo, jinak toto mi popisovat nemusis, delal jsem v elektrotechnicke fabrice a vim co se jak dela a jak se co kontroluje, co je nakonec levne a co drahe a tak podobne, pritom to jsou vsechno stejne veci, jen materialy trochu jine atp, toto ja znam. Btw nedavno jsem videl virtualni nejhorsi auto a z ceho si myslis, ze se skladalo ? Z Kii, Hyundaiu a podobnych to nebylo, ale bylo tam Audi, BMW, VW atd, takze bych to spis otocil, ne vsechno drahe musi byt take kvalitni a dobre, i ten Mercedes te do Prahy nemusi dovezt a ja si myslim, ze Brocade neni zrovna Trabant, chapu neni to Cisco, ale Signamax uz vubec ne.
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 13 years ago

Hele ja pred casem kopil 30 signamaxu 24x100+2xGbit_combo kus za litr. Vsechny jsem pouzil v kombinaci SFP privod a 4-20 portu obsazenych. Zatim naprosta spokojenost i kdyz vim, ze lukas s tim mel nejake problemy. kdybych mel kupovat neco co podporuje 100% IPTV, tak tech switchu koupim tak 5-6, a co dalsi?
0 x

lukas

Příspěvekod lukas » 13 years ago

Ja hlavne nechapu, proc to resis a kam to vlastne ma byt. Jestli nekam na pater, nebo na access. Televizi nedelas, mozna budes, mozna ne, zatim nevis... Tak je vubec potreba se tim zabyvat?
0 x