co konktretne mas na mysli ?
Vyplnovali jsme naco zpetne jeste za lonsky rok, protoze jsme zaspali, bylo toho dost ,ale vetsinu jsme jim nechali prazdny nebo s nulou .
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Nové formuláře ČTÚ
me spousta kolonek prijde jako zcestnych.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
BIGG píše:reset píše:co konktretne mas na mysli ?
Vyplnovali jsme naco zpetne jeste za lonsky rok, protoze jsme zaspali, bylo toho dost ,ale vetsinu jsme jim nechali prazdny nebo s nulou .
Pevná síť - čtvrtletní 2008 (4/4)Přiděleno: 23.1.2009
Odevzdat do: 6.3.2009
Ekonomické ukazatele 2008Přiděleno: 23.1.2009
Odevzdat do: 6.3.2009
Budu si muset https://monitoringtrhu.ctu.cz/ctu/Odesi ... tatni.aspx dát do "oblíbených" a preventivně tam koukat týden co týden.
No ja teda nevim, ale me vzdy CTU posle informacni Email, ze se objevil novy formular na vyplneni
0 x
Poslední dobou si připadám taky jak zaměstnanec nějakýho statistickýho uřadu, samej po...... formulář. Spíš mi to přijde jako výzvědka pro naše oblíbené O2 , aby ti chudáci věděli kolik jsme jim ukradli zákazníků.
0 x
Polk píše:Poslední dobou si připadám taky jak zaměstnanec nějakýho statistickýho uřadu, samej po...... formulář. Spíš mi to přijde jako výzvědka pro naše oblíbené O2 , aby ti chudáci věděli kolik jsme jim ukradli zákazníků.

0 x
Blood píše:Polk píše:Poslední dobou si připadám taky jak zaměstnanec nějakýho statistickýho uřadu, samej po...... formulář. Spíš mi to přijde jako výzvědka pro naše oblíbené O2 , aby ti chudáci věděli kolik jsme jim ukradli zákazníků.
:D hodně dobrý :lol:
To je bohužel smutná pravda, nebo si myslíte že statistiky slouží k něčemu jinému než k tomu aby velcí operátoři zjistili jak si na tom stojí oproti konkurenci? Únik informací, stačí když se někdo kdo se rád nechává podmazávat dostane k výsledku a hned je to ve "správných rukách"
0 x
-
Co sa stazujete , vas TU ma nato aspon nejaky formular . U nas len poslali postou ze robia opakovany prieskum tel trhu a otazky na ktore im treba pisomne odpovedat do 10 dni .
0 x
predpokladam, ze se jedna o vykazy ART (tedka tusim P844). Nechapu, cemu se divite, uz v lete chteli vsechny informace zpetne tusim od roku 2006 a za rok 2008 uz pekne po 3 mesicich. Z toho je jasne, ze to po nas budou chtit uz porad. Nejakou tu evidenci si ale stejne vedete urcite pro sebe, abyste vedeli, jak na tom jste, takze staci ty informace jen trochu prihnout pro CTU...
0 x
Ekonomické ukazatele
Vyplňujete? Pravdivě? Už z principu bych to nejraději bojkotoval nebo vyplnil naprosto nesmyslně. Je to nehoráznost a buzerace. Navíc když člověk ani neví, co se s těmi údaji dále dělá, k čemu slouží a komu všemu jsou přístupné. My jsme malá síťka skoro bez zisku (koníček), ale i tak mě tohle docela nadzvedává.
Vyplňujete? Pravdivě? Už z principu bych to nejraději bojkotoval nebo vyplnil naprosto nesmyslně. Je to nehoráznost a buzerace. Navíc když člověk ani neví, co se s těmi údaji dále dělá, k čemu slouží a komu všemu jsou přístupné. My jsme malá síťka skoro bez zisku (koníček), ale i tak mě tohle docela nadzvedává.
0 x
milanc píše:Ekonomické ukazatele
Zasedne u jakychkoliv udaju o me siti neuvadim 100proc udaje..... a hlavne u udajich o penezich nebo poctu uzivatelu.

0 x
A on to někdy někdo normální vyplňoval jinak než jako sčítání lidu (Tedy, totální peachoviny, ale aby to nebylo znát na první pohled)?
S tím O2 je to jasná záležitost - tak trochu se nám tam podařilo nasadit špicla a to co si O2 o naší síti vede až podezřele odpovídá hovadinám z formuláře ČTÚ...
S tím O2 je to jasná záležitost - tak trochu se nám tam podařilo nasadit špicla a to co si O2 o naší síti vede až podezřele odpovídá hovadinám z formuláře ČTÚ...
0 x
A co když na "pozvánku" do formuláře, kterou pošlou mailem, nebudu reagovat? Nebo si někdo fakt dělá prdel, protože ten mail neměl ani dig. podpis.
Přece jen, pro komunikaci s úřady mám datovou schránku, ostatně osvědčení ČTÚ taky poslal do schránky...
Vzhledem k tomu, že dneska chodí mailem různé podvodné formuláře pro změnu hesla na facebooku nebo internetbankingu,
tak mám oprávněný důvod takovou komunikaci ignorovat.
Přece jen, pro komunikaci s úřady mám datovou schránku, ostatně osvědčení ČTÚ taky poslal do schránky...
Vzhledem k tomu, že dneska chodí mailem různé podvodné formuláře pro změnu hesla na facebooku nebo internetbankingu,
tak mám oprávněný důvod takovou komunikaci ignorovat.
0 x
Ten email je jen oznameni, a je jen na tobe, zda ho beres v potaz. Na monitoringtrhu.ctu.cz uz je to zabezpecene funkcnim certifikatem.
Pokud to odmitnes vyplnovat, tak bohuzel muzes ze zakona dostat peknej flastr. Ale jak vam vsem se mi informace, ktere mam ve formulari vyplnit vubec nelibi.
Pokud to odmitnes vyplnovat, tak bohuzel muzes ze zakona dostat peknej flastr. Ale jak vam vsem se mi informace, ktere mam ve formulari vyplnit vubec nelibi.
0 x