❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

IP kamera do nočného klubu?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
midnight_man

IP kamera do nočného klubu?

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

Máte niekto skúsenosti? Je požiadavka, bohužiaľ netuším čo by som im odporučil. Minimálne by to malo vedieť upload na Ftp server v stanovenom intervale. Prípadne Streaming live videa. diky
0 x

Pintero
antispam: Ano

Příspěvekod Pintero » 13 years ago

midnight_man píše:Máte niekto skúsenosti? Je požiadavka, bohužiaľ netuším čo by som im odporučil. Minimálne by to malo vedieť upload na Ftp server v stanovenom intervale. Prípadne Streaming live videa. diky

Myslis jako do bordelu?
Spis bych resil citlivost na svetlo/tmu, nevim jak u vas, ale tady v klubech moc svetla neni.
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

nie :D diskoklub :)
0 x

Pintero
antispam: Ano

Příspěvekod Pintero » 13 years ago

midnight_man píše:nie :D diskoklub :)

:idea: jsem zrovna minuly tyden tahal APcka v jednom takovym klubu a musel jsem tam chodit s celovkou, pac misto toho, aby tam nekdo udelal dva svetelny okruhy, jeden nocni a druhy denni, tak u toho puvodniho vymontovali ciry zarovky a dali tam cerveny, ktery sviti porad. Nevidel jsem ani schody....
Ale diskoklub bude v pohode....
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

tak rozhodně nějakou s infra a nějakou co umí bejt ručně přepnutá do nočního režimu.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

David Liška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod David Liška » 13 years ago

Pokud Ti bude stačit černobílý obraz, zkusil bych tuto: http://ip-kamery.hledejceny.cz/tp-link-tl-sc3171/
Je sice barevná, což však splňuje jen za denního světla dostatečné intenzity. Dával jsem jí do nonstopu a v šeru jí bylo nutný hodit do režimu B-W. Do 5 metrů vidí dobře, rozeznáš skoro i ksychty.

Nahrávání na FTP nebo i přes web rozhraní, zasílání mailů s videama při detekci, 3-zónová selekce detekce pohybu, alarm input atd...

JInak spíš používám kamery s kompozitním videovýstupem.
0 x

Warcz

Příspěvekod Warcz » 13 years ago

Osobně bych koupil kameru + Infra přisvícení ( to dá i 50m ). Jinak nejlepší kameru co jsem zatím měl byla z číny ( Modelařská ) rozlišení 640x480 při 0.01lux. To stačilo šero velkoměsta.
0 x