Nedávno mi konkurence zničila celý sajt na sídlišti na paneláku. Nikdo jiný tam není než já a ta konkurence, takže je mi jasné kdo to byl. Incident se stal večer když byla tma, někdo přišel ucvaknul mi utpčko a odnesl si groove který jsem tam měl jako záložní spoj, celá škoda cca za 1200 Kč, to je defacto zanebatelný. Jde o to že jak štípnul kabel tak se mi vyzkratoval poe napáječ který je v hlavním rozvaděči a nikam nešla vůbec elektřina, tedy ups byla k ničemu a naše síť neměla konekt ve městě cca na 2 hodiny, než jsem tam dorazil a hodil provizorní věcičky, celý incident jsem samozřejmě nahlásil na policii jako sabotáž veřejné tel. Sítě s neznámým pachatel a podezřením na konkurenci, jelikož tam zůstali drahé věci, tak se obyčejný zloděj může vyloučit.
Tato zkušenost mi trochu vzala chuť cokoli někam dávat a dělat kvalitní práci, když přijde nějaký magor, který aby než zvednul úroveň svých služeb Vám půjde zničit raději zařízení.
Co by jste dělali?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
konkurenční boj (fyzický)
konkurenční boj (fyzický)
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- midnight_man
volal policiu, poskodenie verejneho telekomunikačneho zariadenia je strestny cin. Spravca ma vediet kto vsetko ma kluce a pristup na strechu!
0 x
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
To je nemilý
Nerozumím těmto lidem. Zaplať pánBůh, že ze skoro většinou konkurence vycházíme dobře, ne-li ještě spolupracujeme.
Ja být na Tvým místě, vše budu řešit officiální cestou. Chápu, že v ten okamžik má člověk chuť udělat to samý / a zažil jsem to/, ale tím docílíš jedině toho, že se snížíš na jejich úroveň..

Ja být na Tvým místě, vše budu řešit officiální cestou. Chápu, že v ten okamžik má člověk chuť udělat to samý / a zažil jsem to/, ale tím docílíš jedině toho, že se snížíš na jejich úroveň..
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
no právě, nerad bych to řešil stejným způsobem, nejraději bych tam dal kameru, ale nevím jak to udělat aby ji někdo nevyřadil
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Tak to je sila. Usekat ruce jako ve stredoveku.
Predpokladam ze jsi jim neco nezarusil
, ale i to by nebylo na strihani, ale na dohodu.
Myslim ze to byl nejaky jejich zakaznik, aby meli ciste ruce.
Ahoj Lada
Predpokladam ze jsi jim neco nezarusil

Myslim ze to byl nejaky jejich zakaznik, aby meli ciste ruce.
Ahoj Lada
0 x
no nic jsem jim nezarušil dle mého názoru se to stalo v době kdy domlouváme s médii reklamu a oni nás chtějí hned na začátku zničit protože vědí že je to jejich konec, když mají na 10Mb linku 100 userů...
0 x