❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

FTP server 300Mbit a víc

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

FTP server 300Mbit a víc

Příspěvekod sub_zero » 14 years ago

Ahoj,

neprovozuje někdo nějaký FTP na lince min 300Mbit a výš? Jedná se mi o pár zátěž. testů.

Díky.
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 14 years ago

na testik konektivity by mohl poslouzit 78.156.159.65 admin / bez hesla nebo demo / demo uz nevim, taktez netusim jaka je tam konektivita, vim jen ze radve vyssi nez mame my :)
0 x

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

no.. cekam, kdy mi nekdo tu linku zaskrti :D na ten Klimuv router 450/450Mbit FDx.
0 x

Jirka Lazorčák

lukas

Příspěvekod lukas » 14 years ago

Kdyz mi das na vymenu taky nejaky FTPcko, muzu poskytnout cca 500mbit pred rani spickou.

Zkousel jsem rano download z debian.dkm a dostal jsem se na 550 mbit/s ... Takze muzes pozkouset i tam, evidetne tam maji kapacity dost :)

edit: konkretne tento soubor http://debian.mirror.dkm.cz/debian-cd/6 ... -DVD-3.iso. Musis ten odkaz ale vzdycky nagenerovat znovu, maji to osefovany
0 x
Lukas Kristek

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

a jo, taky mi to jede 500Mbit.. ale me spis boli upload na FTPka, down jel vzdy ok. Porad premejslime, jak zoptimalizovat to TCP, aby s tim ten Mikrotik pri tech vyssich tocich nedelal takovej bordel.
0 x

Jirka Lazorčák

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

sub_zero píše:no.. cekam, kdy mi nekdo tu linku zaskrti :D na ten Klimuv router 450/450Mbit FDx.

ke Klímovi mi to jede i přes 600Mbit, no pokud to budeš testovat půl dne, tak to někdo zaškrtí všem a pak Tě zaškrtím já :)
0 x