ahoj má někdo tuto ups, jestli je spolehlivá.
potřebuji zálohovat server asi tak na 10 min a hlavně potřebuji aby se nestalo to že se ups po úplném vytřísknutí nezapne sama
cena max 3 tisíce
http://wifi.aspa.cz/ups-eaton-pw5110-500va-z78954/
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
UPS Eaton PW5110 500VA reference
UPS Eaton PW5110 500VA reference
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
pac jsem slyšel že se to nemusi po vypráskání nahodit...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
To dělají ty HS verze ("web management"). Smart-UPS se zapne určitě, back-ups myslím taky.
okoun píše:pac jsem slyšel že se to nemusi po vypráskání nahodit...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
ja tedkom testoval ty uplne lowendy apc a zapinaji se normalne i po uplnem vybiti... o smart ups se nema cenu bavit - tam to jde i nastavit, zda se maji zapnout a dokonce za jak dlouhou dobu po nahozeni elektriky
0 x
Jan Ptáček
Nooo ja taky koukam po Eatonu ale po 5PX 2200. Funkce vypadaji skvele a APC se nam kupovat nechce.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
hapi píše:Nooo ja taky koukam po Eatonu ale po 5PX 2200. Funkce vypadaji skvele a APC se nam kupovat nechce.
To ja nedavno koupil zanovni APC smart xli 5000VA (on-line) k memu racku, kde vse mam a mam klid. Dokonce je v tom v zakladu karta s managmentem a merenim teploty a vlhkosti. Jinak je pravdou, ze u SMART-ek se to da pomoci softwaru nastavit... je tam bud okamzite nebo po nabiti urcitych procent baterky. Myslim, ze to tam zacina na 15%. Je to tyden, co jsem to u jedne delal:) Jinak muzu potvrdit jeste kvalitu vyroby APC ups. Jedna SMART 750 mela letecky den asi z 15m. Krom trosku pokroucenych plastu a plechu, vymeny baterek, kvuli kterym se sundavala, nabehla bez problemu

0 x