Buchar: na fóru rychlost.cz se mi nechce registrovat, ale co jsem proletěl ty tvoje posty, tak teda nevím, jestli není problém spíš někde jinde.
Že by O2 podplatili speedtest? to je taky dobrá blbost. Co tam píšeš
"proč mi Telefonika O2 brání změřit si rychlost u nich a jak to slyším ze všech stran doporučuje dělat měření na speedtesttečka net .... čí to asi bude, že teď jsem tam provedl měření opět lživé !!! 36ms tak to je reálné , 23,20Mbit down je podvod a 2,02 up tak zhruba sedí...."Znovu co jsem psal - je to tím, že speedtest používá víc spojení zaráz, proto to vyytíží to připojení na max co z toho jde vytáhnout. Takže jestli ti to jede 23/2 tak se nevztekej a buď rád, že ti to tak jede.
Za další píšeš o neveřejné IP adrese pro VDSL. No světe div se, máš pravdu jen s tou změnou. Dokonce se mi změnila dvakrát, ale samozřejmě že je veřejná/neveřejná je naprostá blbost. Jede mi na tom domácí server a naprosto normálně se odevšad dostanu. Nemáš to spíš nějak blbě nastavený?
Suma sumárum se vůbec nedivím těm operátorům, že tě nemají kam přepojit, protože se zdá, že ti to funguje úplně normálně.
Jinak já byl při přepojování z ADSL na VDSL den bez netu, takže ideálně jim to nefunguje, ael to co popoisuješ ty fakt vypadá, že se jen nudíš