❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
ČTÚ existuje a měří
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: ČTÚ existuje a měří
povolene nejsou ... jsou jen pro vnitrky budov - cimz se rozumi i treba letadlo
jsem se ted docetl v jedne VO

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
ono neni ani povolene ruseni na 10G s cim jsme meli fatalni problem pred par mesici (zamerne ruseni), stiznost na CTU a vykaleli se na nas , sorry , CTU je tu k nicemu
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
omyl ctu je tu k necemu .. ale ochrana to neni 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
reset píše:ono neni ani povolene ruseni na 10G s cim jsme meli fatalni problem pred par mesici (zamerne ruseni), stiznost na CTU a vykaleli se na nas , sorry , CTU je tu k nicemu
no psal jsem to že 10GHz je free a je free prostě nezajímají i když technologie stojí 100 táců a více, fakt chci vidět jak se bude řešit nějaké zrušení 10GHz nějakým UBNTáckym bazmekem, řešit se nic nebude...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
řešit se to může, pozveš si nějakýho anténáře, změříš, vytiskneš, podepíšeš, dojdeš na čtu a na soud a dorveš ty ku*vy z čtu aby zakročily. Ono si defakto může někdo koupit i 11GHz a schazovat ostatním spoje náhodně i tak že. Já jenom čekám až to někdo udělá.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
pokud by se nasel nejakej idiot , kterej by rusil 11G (licenci) , tak to bych chtel po CTU vyreseni v radu hodin a nee za mesic . + zaloba + financni nahrada za problemy
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
u licence je to něco jiného, ikdyž jsem slyšel, že u nás někteří montují 11ky bez licence a až jedou, teprve si žádají :)
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
obavam se, ze ctu neresi problemy ... ale resi kde vydelat kacku na zmereni nekoho kdo je mimo ... sam se obavam kolik nam prijde ...
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
tak licenci by řešit měli, když ji prodávají, ne? Neříkám volné pásma, tam je jim to asi jedno...
0 x
hadam ze uz tu nekdo flastr od CTU dostal, kolik to dneska dela, je to oneh obligatnich 50tacu, ktere koluji jako povest ci je to spise na uvazeni daneho soudruha a pokuta muze byt AŽ 50 taliru ?
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
muze byt az X mega co jsem se dozvedel ... ale kdo neco dostal to nevim, jen z doslechu nejake drby ..
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Pokuta muze bejt tusim ze az do deseti procent rocniho obratu daneho subjektu ... ja mel zatim jen bura za neodevzdane papiry
pri mereni sem prosel pokazdy ok ...

0 x