Mam RB411 s L3 licenci.
A v ni pravo na upg do v4.x
Predpokladam, ze to tedy bude pro vsechny verze 4.x
Ale co kdyz budu potrebovat pozdeji prejit na 5.x
Kde se necha zaridit prodlouzeni te licence? A jaka je cena?
Na zadnem eshopu jsme nevidel licenci L3 (vsude jenL4-L6). A uz vubec ne jeji prodlouzeni.
Popravde receno jsme nikde nevidel zadny cenik za prodlouzeni doby upgrade. To bude nutne si zakoupit opet novou licenci, nebo je nekde upgrade za stavajici licence cenove zvyhodneny.
Poradte.
K.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Licence L3
to bych zatim neresil , zatim jeste neni ani poradne mikrotik 4 beta a ty uz tady stresujes s upgradem na 5ku . az bude upgrade potreba tak asi budes muset koupit L4 licenci kde uz bude upgradable to 5.x
0 x
-
Zdravím nyní už ta doba nastala, je tu už i v5.1 stabilní - jak to tedy teď je s licencí L3 na klientských jednotkách? Musím na ně kupovat updaty? Zatím jsem v síti v5 nenasazoval ani zkušebně, všichni jedou na 4.17, ale určitě bych to chtěl vyzkoušet a časem to bude potřeba.
0 x
neuskodilo by zminit jake jednotky...ja do niceho mensiho nez RB411 v5.x necpu a zde je provoz zcela ok.
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Nekde je ale v5 potreba, treba kvuli IPv6 ... Ale to jen tak kapku teoretizuju ...
Co se tyce licenci, tak udelat upgrade na ROS 4.x, pak 5.x a je to. Kdyz nebude treba L4, tak neresit ... Tedy alespon sem to nikdy nepotreboval resit ...
Co se tyce licenci, tak udelat upgrade na ROS 4.x, pak 5.x a je to. Kdyz nebude treba L4, tak neresit ... Tedy alespon sem to nikdy nepotreboval resit ...

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...