Zdravím ve spolek, chtěl bych udělat následující:
stáhnout někde z netu, obrázek lokality, kterou mám pokrytou, ve velkém rozlišení a pak tento obrázek vytisknout na velkém plotru. Velikost cca 1,2x1,2m. Měl by někdo radu, kde by se dalo něco takového stáhnout? Díky moc zdraví Trandák
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Mapa lokality
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
clovece to nebude zdarma, preci jen za takove mapy pulky kraje to bude ranec ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
trandak píše:Zdravím ve spolek, chtěl bych udělat následující:
stáhnout někde z netu, obrázek lokality, kterou mám pokrytou, ve velkém rozlišení a pak tento obrázek vytisknout na velkém plotru. Velikost cca 1,2x1,2m. Měl by někdo radu, kde by se dalo něco takového stáhnout? Díky moc zdraví Trandák
Stahnout timto - http://blog.alpov.net/2009/09/mapgen-v2 ... alace.html - treba z mapy.cz
Koupit to muzes u firem jako je geodis, planstudio, t-mapy apod.
0 x
Dan Skoupý
Řešil bych to fotkou z web map.
Problém jak to vyfotit, napadá mě jestli to nedělá přímo nějaká aplikace, když ne tak např na linuxu nastavit virtuální monitor, co největší půjde a print screen...
A je to zadara, záleží jak moc se to povede.
Problém jak to vyfotit, napadá mě jestli to nedělá přímo nějaká aplikace, když ne tak např na linuxu nastavit virtuální monitor, co největší půjde a print screen...
A je to zadara, záleží jak moc se to povede.
0 x
jsou aplikace který z google vytahnou dlaždice mapy a pak to spojí do jedný obrovský. Zadáš jenom souřadnice odkud kam a už to jede. Pak ale musíš mít nějakej extra soft kterej to otevře protože tak obrovský soubory umí otevřít v nějakym rozumnym čase malokterej soft.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků