❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Reklamace u prodejců - zkušenosti.

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Pintero
antispam: Ano

Re: Reklamace u prodejců - zkušenosti.

Příspěvekod Pintero » 14 years ago

Pravdepodobne na zaklade nasich "srovnavacich prispevku" mi prisel okolo 15 hod. nasledujici mail od IPMEDIA:

Kód: Vybrat vše

1. Na základě Vašich podnětů, které srovnávaly ceny nás a konkurenčních dodavatelů, rozhodli jsme se snížit ceny u následujících položek:
- RB711-5Hn-M – 690,- Kč
- RB411 – 699,- Kč
- RB493AH – 2.379,- Kč
- RB800 – 5.192,- Kč
- schiBOX-MMCX – 1.006,- Kč
- Snížení cen u dalších produktů bude následovat. Pokud nakupujete i jiné produkty jinde levněji, informujte nás o tom a my Vám vyhovíme. Snažíme se být dlouhodobě nejlevnějším a spolehlivým dodavatelem, abyste nemuseli při každé objednávce procházet shopy a objednávat tam, kde máte zrovna levněji – nebojte se a řekněte si o cenu - využijte k tomu například poznámku v objednávce.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 14 years ago

:D ... klasika .. zjituji, ze jim nekde neco utika ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 14 years ago

taky mi to písli
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

Dade_Marfi: jasně že jim něco utíká, obchody :) Aspoň se podle toho můžou zařídit, nějak se k těm informacím musí dostat ;)
0 x

IPMEDIA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod IPMEDIA » 14 years ago

Pintero píše:Pravdepodobne na zaklade nasich "srovnavacich prispevku" mi prisel okolo 15 hod. nasledujici mail od IPMEDIA:

Ano, je to tak, nepopírám. Ale jak jsem psal v emailu, můžete si o cenu říct. Je to na vás. Karel Šplíchal 8)
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 14 years ago

IPMEDIA píše:
Pintero píše:Pravdepodobne na zaklade nasich "srovnavacich prispevku" mi prisel okolo 15 hod. nasledujici mail od IPMEDIA:

Ano, je to tak, nepopírám. Ale jak jsem psal v emailu, můžete si o cenu říct. Je to na vás. Karel Šplíchal 8)

Rád bych si řekl tedy o ceny:

NS Loco M5 1ks.
NS Loco M5 20ks.
NS M5.
NB 25dBi 2ks
Cabel UTP 305m.
Cabel UTP venkovní 305m.
POE černé kostička.
RB750
Konektory RJ45 (2 zářezové "zoubky/nože") 100ks
8 port switch (levný nejspíše TP-link)
2.4GHz AP (levné tj. asi TP-link s fixní anténou)

Jsem vcelku skromný, víc prvků v síti stejně nevedu :) . Něco z toho už jsem koupil povětšinou jinde, ale třebas
těch 20ks LOCO M5 je teď u mě aktuálních.

co bych uvítal jsou zdroje AD-55 za slušnou cenu - baterie 2x 12V/7Ah k tomu beru z GESu za 299,- s DPH/ks, ale tam moc nečekám
že bych to sehnal jinde levněji.
0 x

IPMEDIA
Kontaktovat uživatele:

Ještě se tak teptám ... Vaši zákazníci toto fórum číst nemohou? Protože pokud jim technologie nepůjčujete, nebo neprodáváte s nulovou marží, zaděláváte si na problém :D
0 x

David2006

Instalace 1Kč (práce+zapůjčená jednotka) + 10Kč/1m UTP kabel (jedno jaký) . Výpovědní lhůta na dobu neurčitou. AP 2.4GHz do osobního vlastnictví za 490Kč s DPH. Ne, nemyslím si že je to problémem i kdyby si to některý z našich zákazníků přečetl :) . Tak šup sem s cenama :) .
0 x

IPMEDIA
Kontaktovat uživatele:

David2006 píše: Ne, nemyslím si že je to problémem i kdyby si to některý z našich zákazníků přečetl :) . Tak šup sem s cenama :) .

S veškerou úctou, kterou k Vám jistě chovám, zůstaneme v případě nabídek trochu staromódní a fóra budeme nadále využívat jen pro srovnání cen a analýze požadavků potenciálních zákazníků. Děkuji za pochopení. Karel Šplíchal
0 x

David2006

V pohodě, reagoval jsem jen na Vaši dnešní nabídku že si mám říct o ceny, tak jsem si zde o ně řekl :) .
0 x

cup

Příspěvekod cup » 14 years ago

Dnes podobnej email od i4wifi :D
0 x

David2006

Jo, taky jsem jej dostal, ale až ten Tvůj příspěvek mě donutil checknout co se změnilo pro mě....a vypadá to že NS M5 a NS M5 Loco se konečně zase hnuly směrem dolů i když to ještě potrvá přes měsíc :) .
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 14 years ago

Dolar jde dolu vsecko jde dolu :D
0 x