http://www.lupa.cz/clanky/gts-dominuje- ... uje-sitel/
tak diskutujme...co si myslite, ze bude? Ceny, konkurence, rekonstrukce, umisteny NIXu...
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
GTS vs Sitel
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
GTS vs Sitel
Naposledy upravil(a) sub_zero dne 18 Jan 2011 20:03, celkem upraveno 1 x.
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
to nejses sam, jsou drazí až běda
už ať mame po sml. nebo nějaké paky na ty kuvy...
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
hmm, dobrá zpráva to neni. Předtim to byla jenom firma ale teď je to konkurence. Je zajímavé sledovat jak se lidi snesou krákorat nad superhostingem který chtěl nedavno také hromadně připojovat ISPíky přímo na sebe a sitel to dělá od začátku "bez vědomí" nixu a nikomu to nevadí. Ovšem teď je GTS navíc i celoplošnej hráč. Tak třeba to pomůže k odlivu ISPíků z nixu4 na nějakej jinej uzel a všechno se vrátí do starých kolejí. GTSku taky zrovna nemusim.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
pcwifi píše:to nejses sam, jsou drazí až bědauž ať mame po sml. nebo nějaké paky na ty kuvy...
PW
nemam je rad kvuli pristupu k zakazinikovy , proste pokus nejsi big company a neberes od nich jejich sluzby za X tisic/desitek tisic, tak se s tebou vice neme nebavi
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
Teď mi řekněte jak se to dotkne např. menších ISPků, kterí v sitelu nejsou ? budou se zvedat ceny za pronájem ? můžou poskytovatelé konektivit zdražovat, nebo jak myslíte že to vypadá ?
Proč někdo neudělá nějakej novej uzel ? stačilo by nějaký pořádný optiky (nemyslim něco jako xrát 10G do dvou nebo třech NIX uzlů) no a pak jenom nechávat stavět racky ISPkům u sebe....
jako nevim tohle úroveň sítě jde už trochu mimo mě... takže se ptam vás chytřejších a zkušenějších jak to asi bude....
Proč někdo neudělá nějakej novej uzel ? stačilo by nějaký pořádný optiky (nemyslim něco jako xrát 10G do dvou nebo třech NIX uzlů) no a pak jenom nechávat stavět racky ISPkům u sebe....
jako nevim tohle úroveň sítě jde už trochu mimo mě... takže se ptam vás chytřejších a zkušenějších jak to asi bude....
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
nevim co se Vam na GTSce nelibi ... ne, ze bych je nejak zral, ale vyjmenuju kopec horsich operatoru ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education