❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Reklamace u prodejců - zkušenosti.

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: Reklamace u prodejců - zkušenosti.

Příspěvekod Viktor Novotný » 14 years ago

protoze ceny jsou neco smluvniho mezi obchodnikem a tebou ... to mas jako bys nerekl presnou castku za kterou nakupujes konektivitu tak stejne je tajemstvim jake sis vyjednal ceny nakupu hw a kabelazi ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 14 years ago

aspa, ceny s dph:
RB711 MMCX - 870kč
RB411 - 862kč
Gentlebox MMCX - 613kč
ShiBox MMCX - nevedou
ProWax 24db 2ks - 5211kč
0 x

Pintero

Příspěvekod Pintero » 14 years ago

ASPA, ceny s dph:
RB711 MMCX - 870kč
RB411 - 862kč
Gentlebox MMCX - 613kč
Prowax schiBOX MMCX - 1207kč
ProWax 24db 2ks - 5211kč

WIFISHOP, ceny s dph:
RB711 MMCX - 828kč
RB411 - 847kč
Gentlebox MMCX - 601kč
Prowax schiBOX MMCX - nevedou
ProWax 24db 2ks - nevedou

IPMEDIA, ceny s dph:
RB711 MMCX - 863kč
RB411 - 870kč
Gentlebox MMCX - 626kč
Prowax schiBOX MMCX - 1224kč
ProWax 24db 2ks - 5233kč

Beru ruzne, jak kde maji skladem a jake jsou kde ceny....
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

uzasne chlapci ... ja byt obchodnikem z toho ci onoho obchodu, uz Vam nic neprodam ;)
0 x
- programming
- development
- education

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 14 years ago

jasně vidíš, že mám v aspě s Pinterem stejný ceny, nevím kolik toho tam bere on, ale já skoro nic, daleko lepší ceny mám v ipmedii, ale ty sem nedám
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

jasne ... ja treba komunikuju s dosti obchodniky na icq (wifihw, penta, asm, discomp) ... vzdy domluvime nejakou cenu .. ale rozhodne tu cenu neventiluju do sveta :) proto me tohle prijde divne, ze by tu bylo napsane za kolik kdo dostava ....
0 x
- programming
- development
- education

David2006

Příspěvekod David2006 » 14 years ago

Nezdá se Ti Dade že pokud není smluvně dané že se cena nesmí zveřejnit tak to není nic proti ničemu když si zde sdělíme kdo má co za kolik? :wink: Je krize,tak proč si neříct kdo má kde něco levněji. U mě přišlo hnedle ušetření cca 100Kč na kuse když jsem dostal dealerské na wifi-shop.cz oproti i4 nebo discompu .
0 x

Pintero

Příspěvekod Pintero » 14 years ago

Peyrak píše:jasně vidíš, že mám v aspě s Pinterem stejný ceny, nevím kolik toho tam bere on, ale já skoro nic, daleko lepší ceny mám v ipmedii, ale ty sem nedám

Beru tam malo, tak okolo 20 tis. mes.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

Dade_Marfi píše:uzasne chlapci ... ja byt obchodnikem z toho ci onoho obchodu, uz Vam nic neprodam ;)

Ale prosimtě, prodáš, obchodníci jsou od slova "obchodovat", a taky jak psal David2006 nikde není psané, že nesmím zveřejňovat svoje ceny.
0 x

Leeonek

Pintero píše:Beru tam malo, tak okolo 20 tis. mes.

Tak to mě vysvětli, jakto že Ti dali v Ipmedii takové ceny a mě nechali utéct k Pentě. To jsem tam před tím, než jsem odešel brával tak za 20-30 měsíčně, prostě nechtěli jít níž...
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

jj obchodovat ... to beru ... taky smlouvam na cenach ... a je me jasne, ze diky vetsimu odberu dostanu dobre ceny ... ale nemyslim si, ze bych ty ceny mel nekde zverejnovat .... proste je to dohoda ja <-> obchodnik ... sorry, tak to vnimam, jde o bussiness a jake si to kdo udela takove to ma ... rozhodne byt obchodnikem by me nepotesilo kdybych nekomu kdo u me necha sto litru dal nejake ceny .. a na druhy den prisel nejaky skemral co vezme neceho deset kusu a doprosoval se stejnych cen se slovy "ale vzdyt franta dostal lepsi ceny ...."
0 x
- programming
- development
- education

Leeonek

Na to je lehká odpověď, ten franta má poněkud vyšší odběr než Vy, pokud budete nakupovat za tolik, dostanete takové ceny. To samozřejmě chápe každý, ale není potřeba na tom nic tutlat.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

to je sice pěkný ale oba maji stejnou cenu ať berou kolik chtěji. Jenom málo obchodů dává ceny podle odběrů. Pravdou je, že občas nakupujem ze 3 obchodů na jednou protože se to vyplatí. Někde maji tohle levnější tady a něco tady a při dopravy zdarma je to jedno :-)

Dohoda obchodník <> já bych řek že při objednávkách skrz eshop je to uplně šumák. Něco jinýho je když beru nějakou extra objednávku třeba 10 switchů nebo něco vě většim počtu za větší cenu. Jinak se cena nehne.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

IPMEDIA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod IPMEDIA » 14 years ago

hapi píše:Ne jako když jsme objednávaly na ipmedia první kousky RB711 a oni říkaji "máme to skladem a ještě dneska odešlem a tejden nic

Dobrý den, nechci nikomu sahat do svědomí, ale pokud jde o RB711-5Hn-M, posílali jsme mejling 30.7.2010 v 13:41. Zboží bylo fyzicky přijato ve 12:27 a ještě v ten den jsme expedovali přes 200 těchto RBček - tedy vše, co bylo objednáno a připraveno k fakturaci a spousta RBček zůstala na skladě. Tedy nelžeme. Konkrétní věci můžeme probrat po mejlu, protože k našim zákazníkům se konkrétně na fórech vyjadřovat nebudu, protože dodržujeme pravidla obchodního tajemství. Karel Šplíchal, IPMEDIA s.r.o.
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 14 years ago

Takže v reklamaci u i4wifi jsem uspěl se všemi třemi kousky tj. 2x NS M5 LOCO i 1x Nanobridge 22dBi . Teď k těm cenám nikde nemám žádné extra odběry ale možná se někomu bude hodit:

Vše s DPH:
Kabel UTP venkovní..... 2153 discomp.cz
Kabel UTP vnitřní ....... 1311 discomp.cz
NS M5 25dBi.............. 1779 discomp.cz
NS M5 22dBi.............. 1471 wifi-shop.cz
NS M5 Loco............... 1256 wifi-shop.cz
NS M5 .................... 1649 wifi-shop.cz
RB750..................... 731 discomp.cz
RB450G.................... 1678 discomp.cz
RJ 45 konektory 100ks se dvěma zoubky jiné jsou šmejdy:).......... 168 discomp.cz

Pro zasmání:
NS M5 25dBi.............. 2080 wifi-shop.cz
NS M5 Loco............... 1381 ipmedia.cz
NS M5 .................... 1773 i4wifi.cz

Prostě je to vzít támhleto od toho a tamto zase jinde a počítat s tím že tohle možná skladem nebude... .Ale i tak se dá ušetřit ikdyž to stojí trošku úsilí a hlavně neplatit pokud možno poštovné :) .
0 x