❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

rozprodej policie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
baz

rozprodej policie

Příspěvekod baz » 14 years ago

0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 14 years ago

cim to fotili, mobilem z roku 2001 ? otresny fotky :P na tom stozaru se mi libi, ze zebrik ma takovy ten ochrany kruh az nahoru...cena moc lidova neni ale treba nejaky ISP zatouzi po lukrativnim miste :mrgreen: , anten se tam da nasazet hafo to jo... v teto souvislosti me tak napadlo, kdyz uz prevadece CRA budou k prdu, mohla by se obejvit taky nejaka forma ne ani tak prodeje jako spis pronajmu... ve vedeni te firmy asi fakt sedi nejaky super trubky nebo nevim...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 14 years ago

Bjet to u nas tak to koupim :wink:
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 14 years ago

ta cena není vůbec marná, ale samozřejmě záleží na lokalitě, jen těch 922m kabelu včetně pokládky by tě dnes přišlo na pořádnej ranec
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 14 years ago

za tu vyvolavaci cenu je to za babku, kdyz si spocitam cenu kontejneru, stozaru, vedeni elektriky ... je to krasne, byt to tady nekde, jdu do toho :)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

lwq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 14 years ago

Souhlasim, solidni nabidka ... Dle podkladu teda, muselo by se videt, ale bejt to nekde u nas, tak jdem potom :twisted:
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...