Důležitá věc pro kalkulaci nákladů. Nám dlouhodobě vychází poměr u downloadu NIX:tranzit mezi 3:2 až 2:1, u uploadu přibližně 1:1. Pochopitelně, čím je poměr vyšší ve prospěch peeringu, tím líp. Jsem zvědavý na zkušenosti ostatních.
Z.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Poměr NIX / tranzit
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Jak oznacujete na hranicnim routeru provoz co tece do NIXu a do tranzitu, respektive co tece kterym smerem typu po CR a typu do zahranici ?
Mozna se ptam blbe, jde mi o to abych mohl omanglovat co za provoz tece do zahranici a co v tuzemsku ...
Mozna se ptam blbe, jde mi o to abych mohl omanglovat co za provoz tece do zahranici a co v tuzemsku ...

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
Predpokladam ze neni problem si to zjistit v BGP resp. vic co kam propagujes ne?
lwq píše:Jak oznacujete na hranicnim routeru provoz co tece do NIXu a do tranzitu, respektive co tece kterym smerem typu po CR a typu do zahranici ?
0 x