❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

SC2 - Battlenet

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
KlotyldaUmbrtka
antispam: Ano

SC2 - Battlenet

Příspěvekod KlotyldaUmbrtka » 15 years ago

Omyl.. :oops:
Naposledy upravil(a) KlotyldaUmbrtka dne 02 Sep 2010 15:06, celkem upraveno 1 x.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 15 years ago

zajímalo by mě, proč s těmito problemy se chodí lidi ptát sem? Neni to náhodou otázka pro vašeho poskytovatele? Co tady s tim asi zmůžeme? Vlastně co s tim zmůžete i vy? A v neposlední řadě už vůbec nechápu co s tim má společnýho MK v4.x
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

KlotyldaUmbrtka
antispam: Ano

Příspěvekod KlotyldaUmbrtka » 15 years ago

jezis, ja se omlouvam, ja jsem tu poprve a napsala jsem to jinam. mas pravdu, to sem nepatri. Sorry. K.
0 x

Besito

Příspěvekod Besito » 15 years ago

hapi píše:zajímalo by mě, proč s těmito problemy se chodí lidi ptát sem? Neni to náhodou otázka pro vašeho poskytovatele? Co tady s tim asi zmůžeme? Vlastně co s tim zmůžete i vy? A v neposlední řadě už vůbec nechápu co s tim má společnýho MK v4.x

OT:
Hapi, proč musíš neustále jebat lidi, kteří se omluví???...
0 x

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 15 years ago

Besito píše:
hapi píše:zajímalo by mě, proč s těmito problemy se chodí lidi ptát sem? Neni to náhodou otázka pro vašeho poskytovatele? Co tady s tim asi zmůžeme? Vlastně co s tim zmůžete i vy? A v neposlední řadě už vůbec nechápu co s tim má společnýho MK v4.x

OT:

Protoze je to jeho konicek :lol:
0 x

Besito

Příspěvekod Besito » 15 years ago

Ajfel píše:
Besito píše:

OT:

Protoze je to jeho konicek :lol:

Asi... on má velmi slušné znalosti v oboru, za to si ho i vážim, ale tohle mě na něm celkem se*e :lol:
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 15 years ago

bohužel jsem to napsal asi tak 4 minuty před tim než to dotyčná osoba smazala. Četli jste původní text? Bylo to napsaný ne pro toto forum a ne pro tuhle sekci a někteří lidi se ptaji na řešení který prostě tady nikdo nevyřeší protože si to maji vyřídit se svym poskytovatelem. Myslim že jsem se zachoval správně a po označení všech problémů jsem osobu nasměroval správnym směrem. Ale vsadim se, že ta osoba pujde s tim dotazem jinam protože moje slova nebrala v potaz a tak si asi SC2 nezahraje. Třeba proto, že ty porty mnoho poskytovatelů blokuje protože mám takovej pocit, že to byly zrovna ty, který používaji červy na windowsech.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Nick_xx

Příspěvekod Nick_xx » 15 years ago

Skoro bych řekl, že by příště stačilo napsat "s tímto vám nemůžeme pomoct, obraťte se na svého isp" místo vyšilování, jak ženská, co právě dostala krámy ;-)
0 x