❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
SC2 - Battlenet
-
- antispam: Ano
SC2 - Battlenet
Omyl.. 

Naposledy upravil(a) KlotyldaUmbrtka dne 02 Sep 2010 15:06, celkem upraveno 1 x.
0 x
zajímalo by mě, proč s těmito problemy se chodí lidi ptát sem? Neni to náhodou otázka pro vašeho poskytovatele? Co tady s tim asi zmůžeme? Vlastně co s tim zmůžete i vy? A v neposlední řadě už vůbec nechápu co s tim má společnýho MK v4.x
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
-
- antispam: Ano
jezis, ja se omlouvam, ja jsem tu poprve a napsala jsem to jinam. mas pravdu, to sem nepatri. Sorry. K.
0 x
hapi píše:zajímalo by mě, proč s těmito problemy se chodí lidi ptát sem? Neni to náhodou otázka pro vašeho poskytovatele? Co tady s tim asi zmůžeme? Vlastně co s tim zmůžete i vy? A v neposlední řadě už vůbec nechápu co s tim má společnýho MK v4.x
OT:
Hapi, proč musíš neustále jebat lidi, kteří se omluví???...
0 x
Besito píše:hapi píše:zajímalo by mě, proč s těmito problemy se chodí lidi ptát sem? Neni to náhodou otázka pro vašeho poskytovatele? Co tady s tim asi zmůžeme? Vlastně co s tim zmůžete i vy? A v neposlední řadě už vůbec nechápu co s tim má společnýho MK v4.x
OT:
Protoze je to jeho konicek

0 x
Ajfel píše:Besito píše:hapi píše:zajímalo by mě, proč s těmito problemy se chodí lidi ptát sem? Neni to náhodou otázka pro vašeho poskytovatele? Co tady s tim asi zmůžeme? Vlastně co s tim zmůžete i vy? A v neposlední řadě už vůbec nechápu co s tim má společnýho MK v4.x
OT:
Protoze je to jeho konicek
Asi... on má velmi slušné znalosti v oboru, za to si ho i vážim, ale tohle mě na něm celkem se*e

0 x
bohužel jsem to napsal asi tak 4 minuty před tim než to dotyčná osoba smazala. Četli jste původní text? Bylo to napsaný ne pro toto forum a ne pro tuhle sekci a někteří lidi se ptaji na řešení který prostě tady nikdo nevyřeší protože si to maji vyřídit se svym poskytovatelem. Myslim že jsem se zachoval správně a po označení všech problémů jsem osobu nasměroval správnym směrem. Ale vsadim se, že ta osoba pujde s tim dotazem jinam protože moje slova nebrala v potaz a tak si asi SC2 nezahraje. Třeba proto, že ty porty mnoho poskytovatelů blokuje protože mám takovej pocit, že to byly zrovna ty, který používaji červy na windowsech.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
Skoro bych řekl, že by příště stačilo napsat "s tímto vám nemůžeme pomoct, obraťte se na svého isp" místo vyšilování, jak ženská, co právě dostala krámy 

0 x