❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Vypršala demo licencia.....

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
milan1121
antispam: Ano

Vypršala demo licencia.....

Příspěvekod milan1121 » 15 years ago

Zdravim,
mam RB 433AH a mam to iba na domáce použitie a stal sa mi taky problem, že raz som si tam daval novšiu verziu OS a nenapadlo ma že si tam musim dat tu licenciu potom a licencia mi vypršala a teraz mi nejde vôbec zapnúť a keď som sa dival na vypis pri spuštani cez hyperterminal tak mi vypisuje aby som si preinštaloval OS lenže vzhladom na to že sa nespusti tak mi nejdu na nom ethernety a ani wifi a už som strateny :( . A sry že som to zaradil do rubriky Licence ale nikde tu nieje niečo ako Pomoc a podobne...
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 15 years ago

stahoval jsi novější verzi přímo z mikrotiku? Jestli jo tak seš pako protože při máčknutí na download tam vyběhne okno jako kráva o tom že se musí updatovat licence.

Takže jestli jedeš přes seriak tak to přeinstaluj pomocí netinstalu ale moc šancí tomu nedávám. No hlavně to přeinstaluj na verzi 3.25 a pak proveď update licence. Netinstalem nemá smysl rvát rovnou novější verzi. Vem to tou 3.25, licence by měla zůstat na disku a když ne, tak dej update z mikrotiku a ona se stahne znova ta původní.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 15 years ago

mel by si pamatovat licenci, pokud tam nahrajes z5 starsi verzi netinstalem, pokud prahnes po vyssi nez 3.x tak upgrade licence a pak upgrade ros
0 x