co říkáte na ten stožár, nepatří mě ale konkurenční firmě
1. ty všesměrky si myslím nemohou korektně fungovat
2. ty waveanty na 3 km no nevim nevim
BIGG píše:andreas4all píše:preco by tie vsesmerky nemali fungovat? jedna je predsa 2.4G (ta blizsie) a druha je 5G.
je tam tyč za ní
andreas4all píše:BIGG píše:andreas4all píše:preco by tie vsesmerky nemali fungovat? jedna je predsa 2.4G (ta blizsie) a druha je 5G.
je tam tyč za ní
a to jej ma vadit?
andreas4all píše:BIGG píše:andreas4all píše:preco by tie vsesmerky nemali fungovat? jedna je predsa 2.4G (ta blizsie) a druha je 5G.
je tam tyč za ní
a to jej ma vadit?
okoun píše:už se těším až tam dají 32 dB UFO tak půjdu hnedle práskat na ČTU, protože vedle takového paskvilu provozovat svojí síť nehodlám
mato1 píše:okoun píše:už se těším až tam dají 32 dB UFO tak půjdu hnedle práskat na ČTU, protože vedle takového paskvilu provozovat svojí síť nehodlám
kolego pripadas mi ako 2 rocne dieta, ktoremu vacsi nevlastny brat zobral posledny dudlik z papule a ide rychlo zalovat maminke. v kazdom druhom vlakne sa stazujes na niekoho ako ti neuveritelne ublizuje s ubnt produktami a len a len koli nim sa ti nedari spravit normalny spoj (pricom je podla mna urcite chyba medzi klavesnicou a stolickou)
a najlepsie je, ze nie si ochotny pustit svoj internet do prostredia, kde sa pouzivaju ubnt... no taka neskutocna hanba pre tych, ktorym tam lietaju pakety... neviem neviem ci to preziju![]()
![]()
ppp76 píše:Osobne jsem pro to aby kazdej kdo by chtel neco v eteru provozovat mel slozit nejaky zkousky na ctu jako to musej radioamateri , aspon by sici pak meli nejaky povedomi o tom jak co funguje a omezilo by se tim delani bordelu v eteru a marne tapani jak vubec antena vysila .