taky planujeme presunout cleny z RB do FIO ,
vedeni uctu mame sice u RB gratis, ale za prichozi a odchozi platby dame rocne az 20tis
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Banky
Takže účet zřízen - pro s.r.o. - v pohodě , také bez poplatků - internetbanking vypadá docela solidně - chyb je v tom, že nelze mít databázi účtů na které platím, ale jinak šablony stálých plateb tam jsou. Zatím to vypadá dobře.
0 x
Nejsem vševědoucí, ale něco málo vím..........snad 

Netlive píše:Takže účet zřízen - pro s.r.o. - v pohodě , také bez poplatků - internetbanking vypadá docela solidně - chyb je v tom, že nelze mít databázi účtů na které platím, ale jinak šablony stálých plateb tam jsou. Zatím to vypadá dobře.
Je tam databáze, hledej to pod pojmem šablony plateb. Nyní již dokonce podporují i hromadné platby . sláva

0 x
Nemyslím databázi plateb, ale spíš třeba firem kterým platím. Nemyslím stejné platby, ale prostě uložené číslo účtu k firmě - jen doplníš VS a částku. To tam není ani podle bankéře,. který nám účet zřizoval na pobočce - ale možná neví všechno. Pokud to tam lze vyhrabat - tak díky za info.
0 x
Nejsem vševědoucí, ale něco málo vím..........snad 

Netlive píše:Nemyslím databázi plateb, ale spíš třeba firem kterým platím. Nemyslím stejné platby, ale prostě uložené číslo účtu k firmě - jen doplníš VS a částku. To tam není ani podle bankéře,. který nám účet zřizoval na pobočce - ale možná neví všechno. Pokud to tam lze vyhrabat - tak díky za info.
Bavíme se o tom stejném. Uděláš si šablonu účtu firmy, kterou platíš. Jenom si ji pojmenuješ jak potřebuješ. pak už jenom budeš klikat na obrázek zeleného kolečka se šipkou. doplníš si VS a SS datum platby a častku nebo jak si tu šablonu předchystáš.
Ja už mám i hromadné šablony např. pro mzdy, kdy musím platis soc. zdrav. pojištění atd.. vše v jednom odkazu
0 x
pepop
Objevil jsem celkem zajímavý článek s porovnáním kvality šifrování komunikace mezi klientem a serverem internetového bankovnictví většiny (možná všech?) bank fungujících v ČR.
http://www.root.cz/clanky/je-sifrovani-ceskych-bank-bezpecne-nebo-je-to-jen-iluze/
PS: FIO (poslední dobou se o ní hodně mluví, po tom co se z ní stala banka) skončila jako 2. nejhorší. Je mi jasné, že lze diskutovat o objektivitě nebo smyslu takovýchto porovnávacích testů, ale stejně tak lze říct, že to asi není "úplně-od-věci" informace
http://www.root.cz/clanky/je-sifrovani-ceskych-bank-bezpecne-nebo-je-to-jen-iluze/
PS: FIO (poslední dobou se o ní hodně mluví, po tom co se z ní stala banka) skončila jako 2. nejhorší. Je mi jasné, že lze diskutovat o objektivitě nebo smyslu takovýchto porovnávacích testů, ale stejně tak lze říct, že to asi není "úplně-od-věci" informace
0 x
wachler píše:Objevil jsem celkem zajímavý článek s porovnáním kvality šifrování komunikace mezi klientem a serverem internetového bankovnictví většiny (možná všech?) bank fungujících v ČR.
Hezký článek, jsem se dozvěděl, že většina předních bank jako je ČSOB nebo Česká spořitelna na tom není s bezpečností v šiforvaném HTTPS protokolu dobře.
Rozhodně to není ale jedinný ochranný prvek banky, takže jsem přeposlal dotaz, co s tím bude má banka dělat, ale žebych panikařil kvůli staršímu typu https šifrování, které se již dnes nepovažuje za bezpečné, nebo jinému druhu certifikátu, to asi ne.
0 x
pepop
no jo zajimave je ze postovni natom byla lepe nez CSOB, pritom je postovka pod CSOB a pouziva stejny system.
akorat je ptoreba si tu bnaku rozkliknout a hnedle uvidite ze vysledky jsou uplne jiny. CSOB bylo nakonci, ale veskutecnosti byl jeji test celej v zelenym.
nevim kdo tu tabulku sestavoval
akorat je ptoreba si tu bnaku rozkliknout a hnedle uvidite ze vysledky jsou uplne jiny. CSOB bylo nakonci, ale veskutecnosti byl jeji test celej v zelenym.

nevim kdo tu tabulku sestavoval
0 x
Tak jsem byl včera v české spořitelně a prý chystají balíčkovací systém, tak jak je u osobních účtů i u učtu podnikatelských. Co z toho, ale vyleze za paskvil to už nevím 

0 x
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Jen drobna troska do mlyna. Od roku 2007 mame RB a nemam s nicim u nich problem. Prevody funguji absolutne on-line, penize odchazeji hned, v ramci banky jsou v radu minut na druhem uctu. Ostatni banky a specialne Sporka prevody penez neuveritelne protahuji. A posledni vec co bych rekl, s RB se nach na ledascem domluvit a hlavne jejich (puvodne eBanky) eKonto je absolutne neprekonatelny co muzu porovnat. Znam bankovnictvi CS, Citi, Gemoney a RB je absolutne nejlepsi co do prehlednosti, zabezpeceni a funkcnosti (jde tam jit i pres iPhone!) ... Tak asi tak 

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
lwq píše:Jen drobna troska do mlyna. Od roku 2007 mame RB a nemam s nicim u nich problem. Prevody funguji absolutne on-line, penize odchazeji hned, v ramci banky jsou v radu minut na druhem uctu. Ostatni banky a specialne Sporka prevody penez neuveritelne protahuji. A posledni vec co bych rekl, s RB se nach na ledascem domluvit a hlavne jejich (puvodne eBanky) eKonto je absolutne neprekonatelny co muzu porovnat. Znam bankovnictvi CS, Citi, Gemoney a RB je absolutne nejlepsi co do prehlednosti, zabezpeceni a funkcnosti (jde tam jit i pres iPhone!) ... Tak asi tak
Ale prichozi platby zadarmo dat nechteji ... takze jsou nezajimavy ...
Ve sdruzeni mame FIO a stale no problem, v praci mame LBBW a taky bez problemu

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Take prispeji se svou troskou do mlyna.
24.1.2011 jsem si zalozil podnikatelskz ucet u GEmoney s nazvem Business Active s tim ze pro je pouze pro OSVC ale vyhoda byla ze za 189,- Kc mesicne byly vsechny prichozi i odchozi transakce zdarma.
od 1.3 banka zmenila sazebnik a od te doby je zdarma pouze prvnich 70 transakci a vsechny ostani jsou zpoplatnene castkou 5Kc/ks.
Sakra to mam zase prijit k jine bance napr. Fio? To si ze me delaji srandu ze si muzou jen tak zmenit takovymto zpusobem podminky vedeni uctu?
24.1.2011 jsem si zalozil podnikatelskz ucet u GEmoney s nazvem Business Active s tim ze pro je pouze pro OSVC ale vyhoda byla ze za 189,- Kc mesicne byly vsechny prichozi i odchozi transakce zdarma.
od 1.3 banka zmenila sazebnik a od te doby je zdarma pouze prvnich 70 transakci a vsechny ostani jsou zpoplatnene castkou 5Kc/ks.
Sakra to mam zase prijit k jine bance napr. Fio? To si ze me delaji srandu ze si muzou jen tak zmenit takovymto zpusobem podminky vedeni uctu?
0 x
Bývalý ISP...
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne je nechutny, ze banky jsou i pro aktivni (velmi aktivni) klienty uctovat poplatky za prichozi platby. 

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
reset píše:Co znamena mit penize v bance? ... hodit je do kanalu, jakmile si banka usmysli ze neuvidite ani halir, tak ho uz nikdy neuvidite .
Od toho jsou vsechny banky ze zakona pojistene

Thomeless píše:Take prispeji se svou troskou do mlyna.
FIO nebo Mbank, ty by se hodne zdiskreditovali kdyby zavedli poplatky za prichozi platby. Uprime receno nechapu, jak dneska jeste nekdo muze mit bezny ucet u bank, kde se neco plati za to, ze u nich muzu mit penize

0 x