❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
FHDSS 2.4GHz
FHDSS 2.4GHz
jenom pro zajímavost, scan vysílačky pro RC model na FHSS (Frequency hopping spread spectrum). Vysílačka byla asi tak 2m od skenovacího zařízení a jsou to tedy pěkný špičky i když se mi o nezdá protože vysílačka podle výrobce dá 100mW a je tam pendrek.
- Přílohy
-
- FHSS_2_4GHz.png
- (78.95 KiB) Staženo 1218 x
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
-
já vim, animovaný by to bylo lepší, je tam vidět pěkný skákání a nejspíš taky v offsetu i odesílání telemetrie zpět přijímačem do vysílačky.
0 x
no já nevím, kde si to měřil ale je normální aby při -78 dB byl takový signál na celém pásmu 2,4? by mě zajímalo by to vyhodilo u nás v lese kde nic není...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
nevim, ukazuje to maximální hodnoty ta šedá, tmavá šedá ukazuje peek za 10 sekund a světle šedá je aktuální stav. Podle mě to chytá trochu kraviny okolo takže nevim, jenom jsem chtěl ukázat špičky hopsání zařízení.
0 x
-
to já zas přihodím dnešní spectral scan z rocketu s dvěma pendrekama ve středu města..
- Přílohy
-
- cyril2.png
- (149.45 KiB) Staženo 879 x
-
- cyril1.png
- (128.29 KiB) Staženo 880 x
0 x
někdo to tam solidně řeže na 5,58 
kdo to tam smaží na 5,8

kdo to tam smaží na 5,8

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
-
okoun píše:někdo to tam solidně řeže na 5,58
kdo to tam smaží na 5,8
v těchto končinách smaží řeže pálí a jiné názvy vším čím se to dá.. a když už to nejede tak ještě přiloží pod kotel a ono to pak zase stejne jede..
0 x
Sice hezke, ale je to na pendreky ze ...
Tohle je na Rocket Dish
Trosku plno
) A neni to smerem do centra mesta ...

Tohle je na Rocket Dish

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
sub_zero píše:hm hm..to vypada pekne.. ze by sme si koupili jeden Rocket jako prenosnej spektrak?
Funguje to i na bulletu M5

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
-
soooc píše:sub_zero píše:hm hm..to vypada pekne.. ze by sme si koupili jeden Rocket jako prenosnej spektrak?
Funguje to i na bulletu M5
a že je k tomu celé sdk tak by to mohlo fungovat prakticky na čemkoli s novým čipsetem od Atherosu
0 x