❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Napájecí přípravek flajzar ZZ-01
Re: Napájecí přípravek flajzar ZZ-01
pokud mas lab. zdroj zkusi to pripojit pres nej a uvidis ze to nezere ani 2A, aspon 16port edimax zere cca 1.5 A 3.3V takze to staci v klidu.
0 x
jo to vidíš průměrnou spotřebu bez proudových špiček který můžou pak spůsobit kousnutí.
děláš si srandu? uplně stejnej typ se dělá asi v 5 provedení. 3.3, 5, 12, 15 a regulovatelný
pokud nestačí proud, dá se připojit druhej paralelně k výstupu jinak jenom použít jeden tenhle http://www.gme.cz/cz/index.php?product=934-131
co tim chceš napájet?
děláš si srandu? uplně stejnej typ se dělá asi v 5 provedení. 3.3, 5, 12, 15 a regulovatelný
pokud nestačí proud, dá se připojit druhej paralelně k výstupu jinak jenom použít jeden tenhle http://www.gme.cz/cz/index.php?product=934-131
co tim chceš napájet?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
Spicky o vysoke frekvenci pokryvaji kondenzatory proto tam jsou, pokud neveris pripoj si osciloskop a uvidis ze tam nic moc neni. A jak jsem psal 16 port edimax kteremu odesel zdroj uz asi 2 roky jede na zdroj od nejakyho APcka 5V 2A s 2 diodama v serii abychom se priblizili 3.3, neni to sice uplne koser ale nemel jsem cas se tim zabyvat.
0 x
jasně, taky si vem, že v edimaxu je nejspíš chip od realteku a ten těžko spapá 10W. Ovšem ne každej ví co tam má za chip a kolik je schopnej si vzít a je třeba počítat s rezervou.
0 x
Zdravím.. mám dotaz k záložnímu zdroji AD-55A...
Testuji ho s gelovou baterií a odpojuje mi ji už při 11,8V. Nemáte s tím někdo zkušenost? Potřebuji aby mi to odpojovala až kolem 10,8 nebo tak něco..
Není to třeba problém kusu?
Testuji ho s gelovou baterií a odpojuje mi ji už při 11,8V. Nemáte s tím někdo zkušenost? Potřebuji aby mi to odpojovala až kolem 10,8 nebo tak něco..
Není to třeba problém kusu?
0 x
No podla mna ten regulator chrani baterku, nemala by sa vybit pod urcitu uroven...
npr cital som 8ah gelova bat. by nemala mat menej ako 10,5v pri prechode menoviteho vybijacieho prudu 0,4A,
bez zataze by nemala davat menej ako 12V
npr cital som 8ah gelova bat. by nemala mat menej ako 10,5v pri prechode menoviteho vybijacieho prudu 0,4A,
bez zataze by nemala davat menej ako 12V
0 x
No právě.. A mě už vypíná při zátěži při 11,8 což je moc.. Potřeboval bych aby vypínala dýl.. takhle přicházím minimálně o 30% kapacity. Nebo se mýlím?
0 x
sauron píše:No právě.. A mě už vypíná při zátěži při 11,8 což je moc.. Potřeboval bych aby vypínala dýl.. takhle přicházím minimálně o 30% kapacity. Nebo se mýlím?
nemýlíš, skuz stahnout napětí nabíjení tim trimrem, myslim že to má vliv i na odpojení.
0 x
Zdravím
Můžete sem někdo postnout jaký typ baterie (výrobce) používáte k tomuto připravku popř. k AD55A a taky zkušenosti? Díky
V mém případě chci zálohovat RB600 s nádstavbou osazenou 8xCM9.
Můžete sem někdo postnout jaký typ baterie (výrobce) používáte k tomuto připravku popř. k AD55A a taky zkušenosti? Díky
0 x
Jakoukoli baterku do UPS treba 7.2Ah coz je dostatecne az az, dobry jsou panasonic ale jsou i drahe, myslim ze obyc za 300,- staci jen driv zdechne 

0 x
-
jirk píše:Zdravím
jen bych k tomu dodal, ze rb600 napajena z baterky nam na nekolika mistech zlobila, zvlast kdyz to (pri provozu pouze z baterky) klesne pod 12v. co se osvedcilo bylo napajet ji ne po ethernetovem kabelu ale natahnout vedle jeste kvalitni (rozumej silnejsi) dvojlinku a hnat napajeni primo po ni. minimalni ubytek a chova se to stabilnejc.
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji
az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

my chytřejší, používáme 24V zálohy právě z tohodle důvodu.
0 x
-
hapi píše:my chytřejší, používáme 24V zálohy právě z tohodle důvodu.
no jenze pisatel se pta na AD55A

0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji
az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...