❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Navrhuji vyhlásit stávku paketů pro pracovníky v dopravě.

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
lukasw
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Navrhuji vyhlásit stávku paketů pro pracovníky v dopravě.

Příspěvekod lukasw » 15 years ago

Tak nějak začínám mít plné zuby hnusných vyděračských odborářských vůdců, kteří místo toho aby makali (nebo makaly - podle vzoru svině) plánovaně vydírají a vyhrožují stávkou za svoje dobro k tíži nás všech.
Mě to prostě začíná vadit.

Navrhuji na 1.4.2010 vyhlásit stávku paketů putujících k pracovníkům Českých drah, případně zaměstnancům státních (městských) dopravních podniků.

Co vy na to ?
0 x
Lukasw
power panely, komplexní a kvalitní řešení napájení
průmyslové zdroje, patch panely, kleště a konektory, koaxiální konektory
www.VSEPROWIFI.cz

hapi

Příspěvekod hapi » 15 years ago

sem pro každou špatnost ale jako veřejný ISP mám k zákazníkům sepsanou povinnost která mi brání provádět takovýhle věci. No a co takhle vyvolat demonstraci za rozpuštění odborů v dopravě stejně jako dělnickou stranu? :-D
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Nick_xx

Příspěvekod Nick_xx » 15 years ago

hapi píše:sem pro každou špatnost ale jako veřejný ISP mám k zákazníkům sepsanou povinnost která mi brání provádět takovýhle věci. No a co takhle vyvolat demonstraci za rozpuštění odborů v dopravě stejně jako dělnickou stranu? :-D

Jízdenka je taky smlouva s dopravcem na přepravení z místa A do místa B. Když si jízdenku koupíš dopředu s místenkou na konkrétní vlak a zrovna to vyjde na stávku, nemáš nárok na vrácení jízdného. Stejně jako když máš předplacenku, maximálně ti poradí, ať jedeš do práce něčím jiným. Tobě taky můžou stávkovat zaměstnanci (třeba za menší příděl sněhu příští zimu) a nic s tím nenaděláš a nemáš jak dodržet smlouvu se zákazníkem ;-)
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 15 years ago

jééé, máte tedy čas se tady zaobírat blbostí. tato stávka není nic jiného než politická hra. už v minulosti bylo několik stávek, ale tato je asi tak výjimečná, že se musí o ní furt mluvit.
je to prostě furt dokola, pravice říká "jsou to svině" a levice "ano, musíte stávkovat"

prostě už mě z toho bolí palice!
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Nick_xx

Příspěvekod Nick_xx » 15 years ago

okoun píše:prostě už mě z toho bolí palice!

Právě proto asi vzniklo toto téma - na odlehčení současné situace ;-)
0 x

lukas

Příspěvekod lukas » 15 years ago

Taky me to sere, ale dekuji, mam sve zakazniky rad, davaji mi penize.
0 x
Lukas Kristek