❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Breeze Access station unit VL 5.4 SU-A

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
David Liška
Kontaktovat uživatele:

Breeze Access station unit VL 5.4 SU-A

Příspěvekod David Liška » 15 years ago

Čau kolegové, mám dotaz. Známej mi přivezl několik kusů tohoto zařízení, bohužel k tomu nemám AP. Znáte někdo způsob, jak do station unit NALEJT FIRMWARE, aby vykonával funkci AP ? Nevím, jestli to HW klientské jednotky vůbec umožňuje a zatím jsem ani nikterak hluboce nebádal na netu, ať už proto, že tam toho o alvarionech moc k dispozici není nebo proto, že využití těchto pojítek budu hledat až po jejich rozběhání proti sobě. FW pro AP tohoto systému jsem nikde na netu nenašel, bohužel mám k dispozici pravděpodobně příliš málo indicií pro hledání.

Shrnutě tedy: Prosím o radu, jak jednoduše z klientské jednotky udělat APčko pro jiné klientské jednotky, abych využil rádia, která se mi zde jinak budou válet až do nabytí historické hodnoty.
0 x

lukas

Příspěvekod lukas » 15 years ago

Pokud vim, tak je to uplne odlisny HW
0 x
Lukas Kristek

David Liška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod David Liška » 15 years ago

Děkuji za odpověď, upřímně řečeno jsem si to myslel. Vyhazovat to ale nebudu, třeba by se ještě někomu nakonec hodily.
0 x