❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Železo :-)

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Leeonek

Re: Železo :-)

Příspěvekod Leeonek » 15 years ago

Pokud je na tom mostě zábradlí, tak tam může být výška jaká chce. Pokud by tam nebylo, asi jen málo lidí by si stouplo uplně ke kraji vyklonilo se pro pěkný pohled dolů :)
0 x

sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 15 years ago

0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

BIGG píše:

http://sigmasoft.rajce.idnes.cz/Fwd_Sto ... 009475.jpg a ty schody z levé strany sundáš kdy ?? :lol: :lol:

sem fotil prubezne :-)
0 x

Jirka Lazorčák

RaMa

Příspěvekod RaMa » 15 years ago

BIGG píše:

http://sigmasoft.rajce.idnes.cz/Fwd_Sto ... 009475.jpg a ty schody z levé strany sundáš kdy ?? :lol: :lol:

Tak to jsi mne rozesmal :-D
0 x

Leeonek

Vidím, že vesele páskujete koaxiály vázacíma páskama kluci, nikdo Vám neřekl, že se tím zvyšuje PSV kabelu na každém místě kde je pásek? Stačí ho přitáhnout jen trošku a časem je na kabelu otisk :)
Pak si nestěžujte že Vám jede blbě spoj, když se na kabelu každých 30cm část signálu vrací do karty.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 15 years ago

Leeonek píše:Vidím, že vesele páskujete koaxiály vázacíma páskama kluci, nikdo Vám neřekl, že se tím zvyšuje PSV kabelu na každém místě kde je pásek? Stačí ho přitáhnout jen trošku a časem je na kabelu otisk :)
Pak si nestěžujte že Vám jede blbě spoj, když se na kabelu každých 30cm část signálu vrací do karty.

a jak teda? Izolackou?
0 x
Jan Ptáček

Leeonek

jasné, klasická elektrikářská izolačka
0 x

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

Leeonek píše:Vidím, že vesele páskujete koaxiály vázacíma páskama kluci, nikdo Vám neřekl, že se tím zvyšuje PSV kabelu na každém místě kde je pásek? Stačí ho přitáhnout jen trošku a časem je na kabelu otisk :)

asi budu fotit s lepsim fotakem, nez telefonem.. pod kazdou Vapro paskou je omotanej 2x pasek 1mm izolacni gumy...nedelam to poprvy ..necekal sem, ze to budou lidi az tak dukladne zkoumat.. kdyz se delaj profi spoje /Eric, Ceragon ale i GSM operatori/, tak se jim ani koaxy nedotykaj nikde stozaru. Vse je budto izolovany na mistech prichyceni gumou nebo jsou pouzity "L" Kachred vyvazovaky..ale v tomhle pripade uz je to moc velkej a tezko financne obhajitelnej luxus a to nemluvim o prepetovkach na kazdymch dvou metrech koaxu i ted se kazdej divi, ze mame od toho stozaru 18m kusy kabelu, bleskojistky a i na 7km neni problem udelat kvalitni spoj v norme..ted me pripada, ze kdybych tam dal 3 Gewisky s RB, k tomu nejaky H155 pigtaily za 50 korun, bez pruchodek a vse privazany dratem, jeste to pochvalite :lol: :wink:
0 x

Jirka Lazorčák

baz

Příspěvekod baz » 15 years ago

to jedine ze bys tam jeste privazal Stoupu :)
0 x

Leeonek

sub_zero: Na fotce to ale nejde vidět :) taky bych na to nic nenapsal, kdyby se na to neozval kdosi předemnou :)
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 15 years ago

eletrikarska izolacka to asi ne ta se venklu docela brzo oloupe ale takova vulkanizacni paska by byla idealni, to jsem tehy prepojoval kliose kterej mel asi 15m koaxu po pude od pan10 pristrelnej kovovejka sponkama a misty byly az do pulky kabelu a prej ze mu to nechodi :)
0 x

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

baz píše:to jedine ze bys tam jeste privazal Stoupu :)

Bohus? :)
0 x

Jirka Lazorčák

Leeonek

Maxik:ale prdlačka švagrová, pokud s ní budeš šetřit a překryješ jen 2cm, je to pochopitelné. To samé platí když na stožár přidáváš další kabel a nechce se ti staré pásky které strhneš vyhazovat a namotáš je tam znova. A uplně to samé platí, pro pásku kterou používal dědeček ještě za války a tobě se nechce ji vyhazovat.
Normální pásku kterou 3x omotáš kolem stožáru, tam vydrží několik let, zatím se mě za 6 let práce s wifinama nestalo aby to někde samo upadlo
0 x