Ahoj mam takvoy problem nainstaloval jsem novy routr nehcal si aktivovat pomoci soft.id a oem id ale mezitim jsem nechal routr bezet pres noc a tudiz mi licence ta24hodinova na test skoncila a tedkon se to hned vypne takze nemuzu zadat svoji licenci. Poradite jak postupovat abych o ni neprisel?
da se tam ta licence nejak jeste dostat? nebot o musim prinstalovat to ale pak asi nebude stejne soft-id a licenci si budu must koupit replacement key?
Diky za rady
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
EXPIRICE Licence
hlavně že to tam píšou co. No nic. Takže to nainstaluj znova. Licence by měla zůstat a pak ihned aktivovat.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
licence by se mela vstahovat na hw medium, ne ?
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
jo, pokud nevyprší čas.
0 x
kdyz to nainstaluje na stejne disk znova tak snad HW id bude stejne a tedy SW klic bude normalne funkcni.
0 x
nebojim se toho že stratí ID, bojm se toho, že bude mít expiraci na nule pořád i když vlastně, pokud to kupuje na I4wifi kde maji formulář a neposílá s objednávkou id-soft tak je to jedno.
0 x
ta expirace se pocita uz ve vlastni systemu pokud neni zadan soft key tak se po 24h zablokuje, pokud to ale nainstalujes znovu pocita zase 24h a pokud zadas soft key bude to normalne plne funkcni.
0 x
je potreba rict, ze neaktivovana licence vyexpriruje po 24 hodinach V CHODU. pokud se tik nainstaluje a vypne, je casu na ziskani licence neurekom, neodpocitava se.
0 x