❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

predavanie DSL

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
napo

predavanie DSL

Příspěvekod napo » 15 years ago

zdravim,

znamy ma mensu wifi siet so 4 susedmi a ako internetovu pripojku ma dsl o t-comu. je s nimi dohodnuty na "splatkach" za internet avsak boji sa danovakov, ze co keby to niekto napadol.. preto rozmysla ze si rozsiri zivnost o poskytovanie internetovych sluzieb avsak nevie ci je mozne DSL dalej predavat. co vy na to?

vdaka
0 x

wolf14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod wolf14 » 15 years ago

co tak precitat zmluvu ? Tusim ze to tcom v zmluve nezakazoval ale ci je to tak este stale neviem.. Nech pozrie zmluvu
0 x

jany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jany » 15 years ago

Ked ma so 4 susedmi siet a su dohodnuty, ze mu platia napr. na ruku, tak nech sa vykasle na taketo veci ako rozsirenie zivnosti, urcite by potom na tom prerobil
0 x

flasher
antispam: Ano

Příspěvekod flasher » 15 years ago

pochybujem ze sa mu to pre 4 ludi oplati robit oficialne. ved su tam kadejake kontroly, bude potrebovat logovat traffic(server spali elektriku)....naklady budu vyssie ako zisk

btw ak si tu sumu delia presne na 5 casti, tak by nemal byt problem. ma to ale nevyhodu-akurat teraz tu bolo pisane o tom susedovi zdielacovi-co ho podozrievaju tusim z pedofilstva.
0 x