❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

co pouzit ako shaper (napajanie 12V)

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
RAket

Re: co pouzit ako shaper (napajanie 12V)

Příspěvekod RAket » 16 years ago

reset píše:pekny, diky :)
... ale potrebuji to na komin

Jestli máš možnost, doporučuju dát to na půdu. Když budeš potřebovat např. vyměnit kartu nebudeš muset v zimě lézt na střechu apod. a 2-3m kabelu navíc nemůžou vadit.
0 x

pthv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pthv » 16 years ago

reset píše:
kovou sarelku ?

co to je, mel by jsi link ?

Je to plechový rozvadeč, odkaz na vyrobce:)

http://www.schneider-electric.cz/produkty-a-sluzby/rozvody/rozvadece/rozvadece-sarel/technologicka-rozvodnice/spacial-3d.html
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 16 years ago

Ahoj, nasel jsem velice zajimavou desku: http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=86063
Ma to 12V napajeni, 1x PCI a 1x PCI expres.

Mira
0 x

jedla

Příspěvekod jedla » 16 years ago

Ta deska je fakt pěkná, jen jsem zatím od nikoho neslyšel, že by rozumně fungoval ten Realtek 8111DL, který je tam použitý na LAN.:( Osobní zkušenost nemám, ale tady ve fóru jsem dle příspěvků pochopil, že podpora v Mikrotiku je asi bídná nebo je ten chip tak špatný.:(
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 16 years ago

a taky na to, že to je fakt na 12V takže ne žádný bateriový napájení ala 10-14V
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

miract
Kontaktovat uživatele:

hapi píše:a taky na to, že to je fakt na 12V takže ne žádný bateriový napájení ala 10-14V

k tomu by snad uz nemusel bejt takovej problem udelat nejakej malej menic i s odpojovacem ne...
Jinak ja jsem si poridil tento zdroj: http://www.mini-box.com/M4-ATX
Napajeni 6-30V je podle me krasny jak na jednu, tak na dve 12V aku. Dokonce tam v manualu pisou, ze pro 12V to ma i odpojovac!

Mira

PS: akorat ta cena pres 2000,- tomu bere na krase...
0 x

hapi

máme tu M3 a M2 a jedou bez problému. S tim odpojováním bych to zas tak růžově neviděl. Zkoušel jsem to ale neni to moc přesný, spíš ti to vyšťavý totálně baterku až na 6V.
0 x

jedla

Příspěvekod jedla » 16 years ago

Pěknej zdrojík, jen by mě zajímalo, jak moc topí, myslím že tak či tak se v dosti případech bude muset aspoň trochu ofukovat, však taky v manuálu píšou:
When operating at <8V or >28V or extreme temperatures, de-rate by 25-50%, ventilation might be required.
When operating at constant 160watts or more forced ventilation might be required.

Dobrý je, že by se neměl upéct, protože má vestavěný čidlo, který zdroj vypíná a dá se nastavit softwarově teplota, prostě fakt hezký, ale cena taky "hezká".:)
0 x

hapi

tu teplotu jsem v nastavení neviděl ale stejně, počítej s tim, že to skoro netopí a stejně budeš muset mít v case vítr tak jako tak.
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

podle me mezi M2,M3 a M4 bude poradnej rozdil, uz jen kduz se podivas, kolik je kde soucastek. Nevim jak u M2, M3, ale u te M4 je mozne prednastavovat ruzne veci pres USB(soft bohuzel jen pod win). Popravde jeste mi to lezi na stole, dodelavam case, ale jak to bude v provozu, tak poreferuji.

Mira
0 x

reset

Příspěvekod reset » 16 years ago

tak jsem si objednal u jedne firmy mohutne hlinikove chladice (1800czk), .... dorazily behem 3 dnu

objednal jsem si u e-conrad.cz heat pipe trubky, teplo vodive lepidlo a dalsi vecicky, celkem za cca 6tis.

A ty parchanti mi poslali pouze objednane lepidlo za cca 300czk, jelikoz dopravne byly temer dve stovky, tak jsem zasilku neprevzal. Neobtezujou se ani zavolet, ze to treba nemaji skladem. Pristup na ....
Zatim jsem jiny shop s heat pipe trubkami nenasel.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

hapi

oni to možná pošlou na víckrát ale poštovnu budeš platit jednou tušim.
0 x