❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Pozor na O2 - muze vam hucet v hlave :D

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Leeonek

Re: Pozor na O2 - muze vam hucet v hlave :D

Příspěvekod Leeonek » 16 years ago

hapi píše:houby děcka, o cizích klidně řekneš že jsou blbí a o rodičích ne? Jakej je v tom rozdíl?

Rozdíl je v tom že jsou to TVOJI RODIČE, žádní cizí lidi, žádní známí, nebo kamoši z hodpody. Bydlíš u rodičů nebo si samostatná jednotka?
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 16 years ago

Leeonek píše:
hapi píše:houby děcka, o cizích klidně řekneš že jsou blbí a o rodičích ne? Jakej je v tom rozdíl?

Rozdíl je v tom že jsou to TVOJI RODIČE, žádní cizí lidi, žádní známí, nebo kamoši z hodpody. Bydlíš u rodičů nebo si samostatná jednotka?

jo možná ale zrovna před 5 minutami co se nestalo, koukám na APčko a změněnej kanál a CCQ kolísá kolem 50%. No hádej kdo to změnil, důvod neznám proč to udělal ale vrátil jsem tam původní kanál a hotovo. Nandal tam totiž kanál co je na vedlejšim směru takže to šlo do kytek. Takže proč bych do neoznačil za blbce co tomu vůbec nerozumí. Jenom se tam přihlásí, pomačká kanály podle svýho, výkony nastavý vždy na default a nebo ještě líp třeba na 20dB což ta karta nezvádne a hotovo, prej to jede líp. Co na to říct.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

LT.CLOUD

Příspěvekod LT.CLOUD » 16 years ago

hapi píše:houby děcka, o cizích klidně řekneš že jsou blbí a o rodičích ne? Jakej je v tom rozdíl? Rodiče nemužou bejt blbí? Když řeknu tátovy že k tý všesměře musí dát přepěťovku a on jí tam nedá a pak se diví že se mu odpálila po čase karta a strašně se diví proč tak neni blbej když jsem mu to řek? Jakej je rozdíl mezi technikem a technikem když je to táta? Podle mě naprosto žádnej.

Souhlasím. Pořádek musí být.
PS: s rodičema vycházím suprovně!
0 x

Nick_xx

Příspěvekod Nick_xx » 16 years ago

Někdo nastavuje kanály podle svého, někdo mastí y/i do slov také podle svého (i když mi někdy připadá, že je záměrně dáváš naopak, než jak mají být). Holt jablko nepadá daleko od stromu, jen možná jiným směrem ;-)

Jinak jako malý capart jsi také nadělal spousty broskvovin, ale asi tě rodiče veřejně neoznačovali jako blba. Možná trochu zanadávali, ale vždy ukázali, kde je chyba. Ale abys tohle dokázal pochopit, jsi ještě příliš mladý (s počtem svíček na narozeninovém dortu to nemá nic společného).
0 x

David Liška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod David Liška » 16 years ago

A co si nám tím chtěl říci ?
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 16 years ago

Něco v tom smyslu že nejen věkem se dá posoudit vyspělost člověka, což je bezesporu pravda...
0 x