Trapim se tu s deskou D945GCLF2 , nastavil jsem v biosu aby deska startovala po vypadku proudu, vzdy ON. Bohuzel neuspesne. Zkusil jsem upgrade biosu na posledni verzi 140, deska stale nenabehne, kdyz ji utrhnu napajeni a nasledne pripojim.
A co me zarazilo taky, zkusil jsem nastavit, aby se deska vzbudila v urcity cas, ani to se mi nezdarilo.
Nemate nekdo s tim (hlavne s tim prvnim) problemem nejakou zkusenost ?
Proc to nestartuje ?
btw: deska je fungl nova
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
D945GCLF2 nenabehne po vypadku el. proudu
trochu jsem s tim uz pokrocil, ale zatim bez uspechu.
Deska asi nabehne, roztoci se na ni vetrak, ma stalou spotrebu kolem 40W, stale ale nenabiha. Nerozsviti se lan a nezapne se pripojenej monitor.
Pokud ale spojim Power On , tak deska standartne nabehne.
Taky jsem zkusil vyndat baterku, pak deska nabehne, ale jen jednou.
Kdyz baterku vyndam uplne, tak taky nabehne, ale vyhodi to chyby (chybi baterka, chyba crc).
Ani jedno ale neni pouzitelny, deska musi proste automaticky nabehnout.
Hledam ve foru, par pokusu jsem zkusil i za cenu zniceni desky.
Deska je stale v pohode, ale automaticky nenabiha.
Ma nekdo nejakej napad ?
diky
Deska asi nabehne, roztoci se na ni vetrak, ma stalou spotrebu kolem 40W, stale ale nenabiha. Nerozsviti se lan a nezapne se pripojenej monitor.
Pokud ale spojim Power On , tak deska standartne nabehne.
Taky jsem zkusil vyndat baterku, pak deska nabehne, ale jen jednou.
Kdyz baterku vyndam uplne, tak taky nabehne, ale vyhodi to chyby (chybi baterka, chyba crc).
Ani jedno ale neni pouzitelny, deska musi proste automaticky nabehnout.
Hledam ve foru, par pokusu jsem zkusil i za cenu zniceni desky.
Deska je stale v pohode, ale automaticky nenabiha.

Ma nekdo nejakej napad ?
diky

0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
co jinej zdroj?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
baterku jsem nemenil, ta se mi zda v pohode
zdroj jsem vymenil, zkousel jsem fortron 300W a nejakej jinej 350W ATX zdroj , vzdy stejne.
Oba tyto zdroje maji 20pins konektor, kde pouzivam redukci na 24pins
Deska s atomem nenabehne, deska s celeronem (taky mini-ITX) nabehne vzdy bez problemu. Oboje je intel.
zdroj jsem vymenil, zkousel jsem fortron 300W a nejakej jinej 350W ATX zdroj , vzdy stejne.
Oba tyto zdroje maji 20pins konektor, kde pouzivam redukci na 24pins
Deska s atomem nenabehne, deska s celeronem (taky mini-ITX) nabehne vzdy bez problemu. Oboje je intel.
0 x
puvodne jsem v tom mel verzi v099, upgradnul jsem to na posledni v140, stale stejny.
Dneska jsem mluvil s kolegou, stejnou desku pred par dny nasazoval a pry start po vypadku proudu bez problemu.
Uz fakt nevim. Asi ji rozbiju o zed.
Dneska jsem mluvil s kolegou, stejnou desku pred par dny nasazoval a pry start po vypadku proudu bez problemu.
Uz fakt nevim. Asi ji rozbiju o zed.
0 x
já do desky nedávám redukci na 24 pin. V desce nebudeš mít takový odběr aby jsi musel použít všech 24, prostě tam píchni jen tu 20 pin - používám to tak běžně třeba i do ASUS 6 ti slotovek. Je to sice hloupost ale zkuz to bez té redukce.
0 x
bez redukce to jde taky, bohuzel se stejnym vysledkem
0 x