❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

prijde z i4wifi licence ?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
reset

prijde z i4wifi licence ?

Příspěvekod reset » 16 years ago

Koupil jsem a zaplatil jsem pres web licenci na MK L4 .
Cekam na licenci nez prijde.
Vsimnul jsem si mezi tim, ze mam neuhrazenou frakturu u i4wifi, kterou jsem ale platil messengerovi uz asi pred tydnem. Stale ale visi v neuhrazenych, asi maj bordel v systemu nebo nakopu messengera do prdele.
Prijde mi mailem licence i kdyz to tam visi ?

mate podobnou zkusenost ?

Akutne ji poterbuji, jinak za 12h vyprsi L0.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

sauron

Příspěvekod sauron » 16 years ago

Takze podle mych zkusenosti jsi prisel o licenci. Gratuluju :evil:
Pokud je tam faktura nezaplacena po splatnosti tak ti to neposlou dokud "se to neuhradi". A jestli to tam nemaj tak pravdepodobne problem messanger <> i4wifi

Nejlepsi budes kdyz tam zavolas a domluvis se s nema. Tady ti asi nikdo moc nepomuze.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 16 years ago

reset píše:Vsimnul jsem si mezi tim, ze mam neuhrazenou frakturu u i4wifi, kterou jsem ale platil messengerovi uz asi pred tydnem. Stale ale visi v neuhrazenych, asi maj bordel v systemu nebo nakopu messengera do prdele.

někdo v tom má binec ale to přece není tvůj problém
reset píše:Prijde mi mailem licence i kdyz to tam visi ?

Napiš, zjistíš, reagují poměrně rychle
reset píše:Akutne ji poterbuji, jinak za 12h vyprsi L0.

Nainstalovat, vypnout, po obdržení licence zapnout, vložit licenci, hotovo, jiný postup nedoporučuju, můž se stát cokoli :)
0 x

reset

z i4wifi se ozvali obratem,
jelikoz to bylo placeno pres messengera, tak to tam vysi vzdy a automaticky az do doby splatnosti. Uhrazeno by to pry melo byt. Trochu zvlastni, ale dejme tomu.

masinu vypinam. Bezi mi na tom dude. Zbyvaji na tom jeste 4ri hodiny. Stahnul jsem si konfig, tak to snad bude v pohode, nechtel bych to datlovat znova. I kdyme to trvalo jen cca 1/2 dne .
0 x

napo

Příspěvekod napo » 16 years ago

ja som mal z i4wifi donedavna dobre skusenosti, ale pri mojej poslednej objednavke ma sklamali na plnej ciare. nejednalo sa sice o licenciu, slo o klasicku zasielku..platbu som spravil cez proforma fakturu, samozrejme ze som ju uhradil prevod trval mozno pol hodku, pretoze sa jednalo o tu istu banku.. cakal som asi tyzden a nic sa nedialo.tak som im zavolal co sa deje atd. zacali si ma pohadzovat ako horuci zemiak medzi ich oddeleniami a vyhovarat sa jeden na druheho. a po dvoch dnoch telefonatov uz uplne ignorovali moje telefonaty sposobom ze bud jednoducho nezdvihli alebo natvrdo ma zrusili..nakoniec som zavolal na pobocku v bratislave kde som narazil na iniciativneho pana ktory vsetko vyzistil a zariadil..zaver bol asi taky, ze maju bordel v systeme a ten my vyhodil chybne cislo uctu pre platbu.. takze asi tak.. doveru u mna stratili, a pri dalsej objednavke si velmo rozmyslim, ci neobjednam od konkurencie.. takze asi tolko.. zdar..
0 x

reset

ja mam dalsi zkusenost s i4wifi, nerikam, ze je spatna, ale ...

v patek vecer jsem si objednal dalsi licenci, zapltil jsem ji v sobotu rano, stejna banka (eBanka), penize odesly jeste ten den, potvrzeni o prijate platbe z i4wifi mi prislo az v pondeli v 8:00 a licence prisla az v pondeli pozde odpoledne.

Z toho vychazim, ze nema smysl neco objednavat o weekendu, stejne to dorazi az v pracovni den.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 16 years ago

ipmedia, včera v 13:40 objednaná licence, 14:12 přišla proforma, následně ihned zaplacená přes ebanku, 15:03 přišel licenční klíč
0 x