❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Větráčky do CISCO switche

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
SPCom

Větráčky do CISCO switche

Příspěvekod SPCom » 17 years ago

Chtěl bych se zeptat zdali již někdo řešil výměnu větráčků do cisco switchů (popřípadě do 1U serverů) jedná se zejména o rozměř 40x40x20 mm. Kuchnul jsem jeden switch a TNTradu mi nebyli schopni nabídnout stejně výkoný větrák. Ty co jsem si nakonec vzal jako ty nejvýkonnější co mají v nabídce "fičí" o poznání méně než ty originály.

Diky za všechny možné tipy!
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

co treba Tipa,GES, GM elektronic nebo jine eshopy s elektronickymi soucastkami ?
0 x

sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 17 years ago

SPCom píše:Chtěl bych se zeptat zdali již někdo řešil výměnu větráčků do cisco switchů (popřípadě do 1U serverů) jedná se zejména o rozměř 40x40x20 mm. Kuchnul jsem jeden switch a TNTradu mi nebyli schopni nabídnout stejně výkoný větrák. Ty co jsem si nakonec vzal jako ty nejvýkonnější co mají v nabídce "fičí" o poznání méně než ty originály.

Diky za všechny možné tipy!

CiSCO pouziva jen vysokootackovy ventilatory, stejne jako napr serverovy ventilatory nebo ventilatory na chipsety. Nekde jsem videl nabidku, zitra Ti hodim link.
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..