❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Pojištění u koho na blbost ??? rady, zkušenosti, doporučení

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.

Mám sjednané pojištění

Ano
3
18%
Uvažuji o tom
13
76%
Nemám zájem
1
6%
Zrušil jsem ho
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 17

Buchar

Pojištění u koho na blbost ??? rady, zkušenosti, doporučení

Příspěvekod Buchar » 17 years ago

Každý může jednou za čas provést nějakou tu hloupost, neopatrnost a nebo porušení nějakých norem atd. .... spadne Vám šroubovák ze střechy a zapíchne se do střechy bavoráku, či někde špatně něco uzemníte a vyhoří třeba kostel apod. Proto je nutné asi myslet na zadní kolečka a sjednat pojištění profesní zodpovědnosti za škodu (Pojištění odpovědnosti z výkonu povolání).

Prosím u koho, za kolik měsíčně (ročně) a jakou škodu v korunách Vám to kryje chyby Vaše a nebo Vašich zaměstnanců? Dále by mě zajímalo, zda už měl někdo pojistnou událost a jak se k tomu stavěl ten, kdo Vás pojistil a jak jste s tím spokojeni a čeho se třeba vyvarovat.
0 x
Doktoři, lékárníci a poslanci při přečtení tohoto příspěvku jsou povinni zaplatit poplatek 30,-Kč provozovateli portálu.

reset

Příspěvekod reset » 17 years ago

mam pojisteni odpovednosti jak pro sebe, tak i pro sdruzeni.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

Buchar

Příspěvekod Buchar » 17 years ago

reset píše:mam pojisteni odpovednosti jak pro sebe, tak i pro sdruzeni.
Můžete být prosím konkrétní.... Prosím u koho, za kolik měsíčně (ročně) a jakou škodu v korunách Vám to kryje chyby Vaše a nebo Vašich zaměstnanců? Dále by mě zajímalo, zda už měl někdo pojistnou událost a jak se k tomu stavěl ten, kdo Vás pojistil a jak jste s tím spokojeni a čeho se třeba vyvarovat.
0 x
Doktoři, lékárníci a poslanci při přečtení tohoto příspěvku jsou povinni zaplatit poplatek 30,-Kč provozovateli portálu.

reset

Příspěvekod reset » 17 years ago

z hlavy ti to nereknu do detailu , jsme pojisteni na zodpovednost, to znamena kdyz nekde neco znicime, nekomu spadne na hlavu antena kterou prave montujeme a tak podobne. Na kazdy incident se vztahuje pojisteni do nekolika set tisic czk (ale presne to ted nevim) . Cena pojisteni je cca 6tis czk rocne .
Pokud spadneme ze strechy a nebo pokud se nam znici zarizeni, na to pojisteni zatim nemame. Neni potreba.

Pro sebe si navic platim svoje pojisteni zodpovednosti, stoji to par stovek za rok. Minimalne z toho duvodu, ze kdyz muj pes nekoho sezere, tak to zacvaka pojistovna.

Osobe mam u ceske pojistovny .
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

bryketa

Příspěvekod bryketa » 17 years ago

ja jako "zamestanec" mam pojisteni od Generali za 1700,- rocne .....mam vzdy spoluucast 1000,-(zadnou % pac by me to zrujnovalo,nedelam s moc levnyma vecma) ale urcite by to bylo i min mam tam totiz jeste ridice (pouzivam fir.auto)

znamy co dela tyto pojistky mi to doporucil jako kamosovy a ne jako vejdelek a sem spoko...(pojistna udalost uz byla a zacalovaly to cele)

Kód: Vybrat vše

http://www.generali.cz/Portal/Redakce/glisys.nsf/Clanky/Produkty%20a%20slu%C5%BEby~Poji%C5%A1t%C4%9Bn%C3%AD%20odpov%C4%9Bdnosti~Profesn%C3%AD?OpenDocument&area=Produkty%20a%20slu%C5%BEby~Poji%C5%A1t%C4%9Bn%C3%AD%20odpov%C4%9Bdnosti~Profesn%C3%AD
0 x