IP adresy a ASko, co si ze svého zaplatil stream.cz akterý si Seznam posléze koupil stačil Vreco chvíli předtím bez vědomí managementu firmy šikovně převést do svého nového LIRu - do Kaory."
Tak bývalý kamaráde, tohle už není trollení, tohle je trestný čin pomluvy, tohle jsi přehnal. IP adresy a ASko, co si ze svého zaplatil Stream, jsem od Streamu normálně odkoupil, existují na to smlouvy (jedna část leží koneckonců v archivech NIX, protože převod členství v NIXu byl součástí tohoto dealu), bylo o tom rozhodnuto i v rámci Seznamu (který měl svoje AS a svoji síť, takže síť Streamu nechtěl) a tyto smlouvy byly několikrát podepsány lidmi ze Streamu (protože těch smluv a následně smluv o převodu se podepisovalo několik). Pokud tuhle žumpu čtou lidé z NIXu, tak si to mohou ověřit u sebe, Tobě to může být jedno, kdyby to Seznamu vadilo, kdykoliv mě mohli zažalovat. O prodeji Kaory nevíš vůbec nic, ale koukám, že Ti to leží v žaludku. Mrzí mě, že jsem takovéhohle zmrda, jako jsi Ty, považoval za kamaráda, resp. můžu Ti říct, že jsi se po těch dvaceti letech pěkně odkopal a po těch lžích, co tu o mě šíříš (ať už jako zacharias nebo pod svými alter-anonymními nicky), nebudu mít nejmenší zábrany řešit to přes policii... Pořád jsem Tě omlouval, přede všemi, ale Ty jsi vážně magor.