❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
grafika?
grafika?
No, nevím jestli je bezpodmínečně nutná grafika, já teda jedu bez ní a žádný problém jsem nezaznamenal. Taky když už si tam někdo nacpe grafiku (nevím na co) tak něpředpokládám že do routeru bude potřebovat něco co má chaldič jak krávu ale sáhne po kartě co nejlevnější ;)
0 x
to navazujes na muj prispevek? nebo jsem to nejak nepochopil.
Ja tedy nevim, zda pc desky se rozebehnou bez grafarny, teoreticky by to fungovat mohlo, ale nikdy me osobne nenapadlo nedat do desky gr. kartu.
Ja tedy nevim, zda pc desky se rozebehnou bez grafarny, teoreticky by to fungovat mohlo, ale nikdy me osobne nenapadlo nedat do desky gr. kartu.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
-
- Kontaktovat uživatele:
reset píše:Ja tedy nevim, zda pc desky se rozebehnou bez grafarny, teoreticky by to fungovat mohlo, ale nikdy me osobne nenapadlo nedat do desky gr. kartu.
Spíš by mě zajímalo proč by se rozběhnout neměli.
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!
vetsina desek bez grafiky nabootuje bez problemu ale videl jsem nejaky starsi kus s AMDckem ktery proste bez grafiky ani nahodou.Taky nikde v PC nemam grafiky s ni ma ten system totiz 2x takovy odber a to byly nejake TNT2 - GF 2 MX400
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Maxik píše:vetsina desek bez grafiky nabootuje bez problemu ale videl jsem nejaky starsi kus s AMDckem ktery proste bez grafiky ani nahodou
A nedalo se to třeba ani nastavit v BIOSu?
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!
mozna ano ale nepodarilo se mi to rozjet mozna byla ta deska nejaka naborena jelikoz jsem mel 10 jinejch s intelem vubec jsem nad tim nebadal a hodil tam jinou 

0 x
ježíš, omylem jsem založil nové téma, omlouvám se :) sem sí říkal proč to po mě chtělo vyplnit předmět když jen odpovídám
0 x
-
Niektore dosky bez grafarny nenabehnu . Nedavno som jednu kupil a nechcela bootovat bez grafarny , ziadne nastavenie v biose co by to mohlo riesit som nenasiel , tak som tam musel zalozit to najlacnejsie co som zohnal 

0 x