❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Re: vtipné fotografie
V tom případě zřejmě kupujeme kvalitu. No, pokud to budou stejně za 5 let celé párat, tak si snad vzpomenou, co je potřeba nakoupit.
0 x
Si vis pacem, para bellum.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
-
Nevím jestli je to vůbec vtipné, ale až to spadne to bude rána
Na fotce už není vidět, že při přepojení použili stávající ještě nevenkovní FTP kabel ve značném stádiu rozkladu (popraskaný a místy chybějící plášť).
Na fotce už není vidět, že při přepojení použili stávající ještě nevenkovní FTP kabel ve značném stádiu rozkladu (popraskaný a místy chybějící plášť).
0 x
Hlavne rychle zazil jsem antenu polozenou na lednici a hlasku paninko to bude fungovat bez problemu. Kabel pripojeny misto do mikrotika tak do switche a zk se divila proc ji nefunguje net fakt umelci tmobile nebo dalsi akce kabely se daly v pohode protahnout pres pruduchy ve strese i na to byla priprava a soudruzi vrtli radsi diru novym vylezakem
0 x
Placam si jatra, tak mne neberte vazne :)
Ceragona uz mi tak nevadi. Vadi mi ovsem ze kuci v CEZu nedelaj svoji praci tak jak maj !!!
Ceragona uz mi tak nevadi. Vadi mi ovsem ze kuci v CEZu nedelaj svoji praci tak jak maj !!!
V takom pripade doporucujem vzdy strihat tie plastove pasky a nechavat len jeden kus. Skorej to spadne dole
0 x
Jak je ta Huawei LTE anténka moc směrová? Asi moc ne... Některé Huawei antény vidím namířené i do země a lidem to chodí. I kdyby spadla na střechu, tak internet posviští úplně stejnou rychlostí.
Naposledy upravil(a) Martin63 dne 31 Jan 2019 19:13, celkem upraveno 1 x.
0 x
Martin63 píše:Jak je ta Huawei LTE anténka moc směrová? Asi moc ne... I kdyby spadla, tak internet posviští úplně stejnou rychlostí.
ale aspon sa samovolne znici tym, ze natece do nej voda cez konektor
0 x
Teraz horuca tema ta statika Co toto....zataz sice je ale cely stoziar drzia nejake 10tky zavitovky Vyska asi 2m a 30+60+90cm parabola na tom
0 x
Letěl jsem dvoumístným motorovým rogalem. Celé křídlo drželo na jednom šroubu M10.
Pokud je to v pevnosti 8.8, je zatížitelnost takové závitovky 800N/mm^2. Čili nějakých víc jak 600 kg.
Pokud je to v pevnosti 8.8, je zatížitelnost takové závitovky 800N/mm^2. Čili nějakých víc jak 600 kg.
Naposledy upravil(a) ludvik dne 03 Feb 2019 13:28, celkem upraveno 1 x.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
ludvik píše:Letěl jsem dvoumístným motorovým rogalem. Celé křídlo drželo na jednom šroubu M10.
taky byl tak rezavej?
1 x
Rezavej je z venku povrchově, ne tam kde to drží. Je to samozřejmě špatně, ale ne až tak výrazně.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Problém vidím spíš v té délce, v tahu to dá hodně. Tolik by nevážila ani celá konstrukce. Viz třeba tady testy 8čky závitovky v tahu má 1100Kg https://youtu.be/fLv9OtFjNHI , tedy kdyby to bylo 3x8čka tak to máme přes 3t a kdo si to může bez toho statika dovolit namontovat na střechu 3t?
0 x
Děláš to jako protiváhu počasí. Ne jako statické zatížení.
0 x
Šrouby a závitovky unesou hodně v tahu, ale ne v tlaku. Na to nejsou určené.
Tady se to povedlo jiným expertům - podivejte se dole na ježka:
https://www.idnes.cz/zpravy/cerna-kroni ... C00856.jpg
Tady se to povedlo jiným expertům - podivejte se dole na ježka:
https://www.idnes.cz/zpravy/cerna-kroni ... C00856.jpg
1 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
Sice se mi povedlo najít jen výztužné ocele, ale pevnost v tahu i tlaku jsou shodné ... předpokládal bych tedy, že ani u závitových tyčí nebude takový rozdíl, aby to stálo za zmínku.
Ono i těch psaných 800N/mm^2 ... našel jsem test horší tyče (4.6 a 8mm průměr) a vydržela 1200kg. A to se testovala chemická kotva v betonu ... čili bych se té fotce nijak nevysmíval.
Ono i těch psaných 800N/mm^2 ... našel jsem test horší tyče (4.6 a 8mm průměr) a vydržela 1200kg. A to se testovala chemická kotva v betonu ... čili bych se té fotce nijak nevysmíval.
0 x