❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

elektrocentárála s autostartem

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
okoun
antispam: Ano

elektrocentárála s autostartem

Příspěvekod okoun » 6 years ago

nedoporučí mi někdo nějakou elektrocentrálu s autostartem okolo 30K? výkon klidně stačí 3KW, startování a vypínání centrály bych rád ovládal pomocí spínacího kontaktu.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Mario
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mario » 6 years ago

okoun píše:nedoporučí mi někdo nějakou elektrocentrálu s autostartem okolo 30K? výkon klidně stačí 3KW, startování a vypínání centrály bych rád ovládal pomocí spínacího kontaktu.

Ted jsem kupoval rato r3000 za 27 a neco. Zátěžový test zvladla výborně, zatím spokojenost.max je 3,3 kw vystup.
0 x

matrooni

Příspěvekod matrooni » 6 years ago

Asi tě moc nepotěším ale tyhle centrály moc dobře nefunguji. Maj jednu podstatnou vadu a to je sytič. Ani jedna nemá automatický . Rozuměj jednou centrála potřebuje nastartovat s +7 stupně a podruhé -3. Zatím jsem nenašel centrálu která to má dořešené a nestojí 50000+. PS heron je levnější. něco do 15000
0 x

rsaf

Příspěvekod rsaf » 6 years ago

https://www.agregaty.cz/kipor-kde3500t-kde3500t
K tomu startovací automatika podle mě tak kolem 15tis, ale už si to přesně nepamatuji.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 6 years ago

ty kipory jsou rozumne strojky, jenze krom malych 2kw vetsinou nejsou skladem a dodani pul roku :-(
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 6 years ago

Jo ty diesel Kipory jsou dobré, akorát se to moc nelíbí online UPSkám. Jinak to startuje za tepla i kolem nuly stejně v pohodě a hluk je taky celkem v pohodě.
0 x

rsaf

Příspěvekod rsaf » 6 years ago

Viktor Novotný píše:ty kipory jsou rozumne strojky, jenze krom malych 2kw vetsinou nejsou skladem a dodani pul roku :-(

Záleží co chceš. Byl jsem v Olomouckém skladu fy Irium osobně a nemůžu říct, že ten sklad byl prázdný, i 100kW kocourka bych si odvezl ten samý den ;-)

Jinak trvalé pevné umístění vyžaduje alespoň trošku nějakou stavební a elektro přípravu, takže i kdyby dodávka byla v měsících, tak to není žádná krize.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 6 years ago

ja chci momentalne jen "obyc" KIPOR IG6000 a nemuzu sehnat ... ma to prave digitalni invertor, takze pro upsky ideal
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education