❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Starnet

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
hapi

Re: Starnet

Příspěvekod hapi » 6 years ago

jak se někdo může vyjadřovat k něčemu o čem nemá páru? jo aha pardon, tohle je ispforum.
1 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Gemb

Příspěvekod Gemb » 6 years ago

hapi píše:jak se někdo může vyjadřovat k něčemu o čem nemá páru? jo aha pardon, tohle je ispforum.

Co konkretne myslis ?
0 x

hapi

je tu někde ten pán od starnetu? chci nahlásit už 24 hodin zarušenej 10GHz spoj po laborování jejich techniků. Moc dobře vim že tam byly za posledních pár dnů několikrát a že tam praseji velmi širokým kanálem pomocí summitu který to umí a ještě k tomu jste si nezkontrolovaly jestli vysoký nebo nízký pásmo je použitý u nás jako prvního s 10GHz na tomto bodě. Docela by mě zajímalo jak vám to aktuálně chodí. (Blastké sídliště 568, Veselí nad Lužnicí). Váš i náš spoj má tu smůlu že jsou v přímce za sebou což nevadí kdyby si předem někdo zjistil jestli u nás je U nebo L takže si hezky rušíme navzájem obě strany zároveň... nebo jste to přehodili včera večer kolem 18:30?

Dnes jsem volal na technickou podporu chvíli po obědě s tím že mi váš oblastní technik zavolá aby jsme to zkoordinovaly což se samozřejmě nestalo. Takže opět vám dík.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 6 years ago

hapi píše:je tu někde ten pán od starnetu? chci nahlásit už 24 hodin zarušenej 10GHz spoj po laborování jejich techniků. Moc dobře vim že tam byly za posledních pár dnů několikrát a že tam praseji velmi širokým kanálem pomocí summitu který to umí a ještě k tomu jste si nezkontrolovaly jestli vysoký nebo nízký pásmo je použitý u nás jako prvního s 10GHz na tomto bodě. Docela by mě zajímalo jak vám to aktuálně chodí. (Blastké sídliště 568, Veselí nad Lužnicí). Váš i náš spoj má tu smůlu že jsou v přímce za sebou což nevadí kdyby si předem někdo zjistil jestli u nás je U nebo L takže si hezky rušíme navzájem obě strany zároveň... nebo jste to přehodili včera večer kolem 18:30?

Dnes jsem volal na technickou podporu chvíli po obědě s tím že mi váš oblastní technik zavolá aby jsme to zkoordinovaly což se samozřejmě nestalo. Takže opět vám dík.

ted si me rozesmal s tim ze myslis ze oni neco udelaj ... jediny co udelaj pridaj vykon :), ze zkusnosti ma vetsi odezvu rvat do kanalu plnyho sracek nez k nim volat :( a nebo mit k dispozici vetsi vykon pak casem uhnou ....
1 x

Pajavlk
antispam: Ano

Příspěvekod Pajavlk » 6 years ago

3 x

whef

Příspěvekod whef » 6 years ago

Oni už jsou v HK ? Na mapě to ani nemaj, to budou mít za chvíli celou ČR, podle mapy.
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 6 years ago

Pajavlk píše:Starnet už klepe na dveře

https://www.facebook.com/hkfree/photos/ ... =3&theater

velmi ubohé a pokleslé jednání, asi nemají už jak získávat zákazníky
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Zsir

Příspěvekod Zsir » 6 years ago

U nás tohle udělal i T-mobile. Řekl bych, že je to o lidech. Samozřejmě firmy dnes berou kde koho a tím se to projevuje.
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 6 years ago

hmm nabrat zaměstnance a říci mu hele dělej si co chceš ale seženeš zákazníky mi připadá poněkud zvláštní....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

hapi

zvláštní ale funguje to.
3 x

Myghael

Příspěvekod Myghael » 6 years ago

Je to sviňárna a vůbec za hranicí slušného chování, ale na to se u starnetu nehraje. Lidi na to slyší, tak to tak budou dělat.
0 x
Si vis pacem, para bellum.

MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Nekam se ti prodejci predrazenejch hrcu presunout museli :) tak ted prodavaj net a slibujou modry z nebe , prasej pasmo , podavaj lzive a zavadejici informace ze ta a ta firma konci a ze je stejne koupej atd ... ...... musim uznat ale za marketing maj naslapanej, neni den abych nekde nevidel jejich reklamu .... na druhou stranu dost lidi uz se spalilo a ta antireklama co bezi sama svym zivotem mezi lidma je vec druha
osobni zkusenost kdyz sem se ohradil ... vysmali se mi a jedou si dal
0 x

hol

Příspěvekod hol » 6 years ago

je to poplatné principu. Já si tě najmu, ty sežeň zákazníky a dělej to jak chceš. Peníze dostáváš za to co seženeš. Kdyby něco (vážnějšího), tak je to na tobě a my se budeme distancovat. Úplně stejně to dělá O2 i jiní. Samozřejmě (nej)úspěšnější jsou ti neslušní (slušně řečeno). Těžko se tady dovolávat morálky.

A taky je jasný, že když jsi a chceš být hodný provozovatel, nemůžeš zároveň být zlým a podvodným obchodníkem. Nemůžeš říct, kdože a cože vám to slíbil, nějakej externista, ani ho neznám hajzla. Já to s ním vyřídím. A moc mě to mrzí, ale nějak to teď už doděláme, ne? :).
0 x

whef

Příspěvekod whef » 6 years ago

Mám zkušenost, že to dělá víc firem, aj naše některá konkurence to dělala. Praktiky jsou různé, nebo sundají naši anténu, dají si místo toho svou na zkoušku, slíbí 5x větší rychlost, než tam ve skutečnosti od nich je, ale umí to prodat. Nebo je sranda jak teď obvolává T-mobile svoje zákazníky a vnutí jim IP televizi pod koncem DVB-T, na dost lidí to funguje a ty to pak připojí na náš net. Je to pěkná zátěž ty televize, ale hold to je budoucnost.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

whef píše:Mám zkušenost, že to dělá víc firem, aj naše některá konkurence to dělala. Praktiky jsou různé, nebo sundají naši anténu, dají si místo toho svou na zkoušku, slíbí 5x větší rychlost, než tam ve skutečnosti od nich je, ale umí to prodat. Nebo je sranda jak teď obvolává T-mobile svoje zákazníky a vnutí jim IP televizi pod koncem DVB-T, na dost lidí to funguje a ty to pak připojí na náš net. Je to pěkná zátěž ty televize, ale hold to je budoucnost.

To neni budoucnost to je lidska blbost a lenost na cem se vydelava, v dobe kdy si na netu muzes zagooglit a overit si tvrzene veci od prodejce overit si reference ( i kdyz dost z nich si pisou prodejci a obchodnici sami co si budem nalhavat ) , stejne plno lidi naleti a koupi , podepise naprostej blabol a pak koukaj co to maj doma . V temne dobe nedostatku informaci by to clovek jeste pochopil , ale dnes .... i kdyz kdyz vidim kolik lidi v dnesni dobe veri ze je zeme placata se nicemu moc nedivim , on obsah internetu dobry sluha zly pan .
0 x