Zdravíčko,
Stále dokola si procházím toto fórum, ale nemohu najít jednoznačnou odpoveď. Zpočátku jsem uvažoval nad hotovým NTREME2 spojem, který je nabízen na penta.cz , nicméně se mi moc nelíbi, že je to postaveno na slabém Celeronu a také cena dané sestavy nic moc (s ohledem na budoucí požadavky - rostoucí počet uživatelů, coneccions atd.)
Uvažoval jsem nad deskou Intel BLKD945GCPE Plum Creek Bulk, která je postavena na chipsetu 945GC, ale toho se bojím. Máte ji někdo nasazenou? Bude mi bootovat pres IDE z CF karty, spolupracuje dobře RB11, případně int. ethernet rozrahní na desce?
Rád si nechám poradit od zkušených, kteří použivají nějakou svou osvědčenou sestavičku.
Díky.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
NSTREME2 - Jakou mATX desku pro C2D?
na nstrem dual by měl stačit alix 500mhz v pohodě, takže ten celer je s vekou rezervou.
0 x
haklina píše:na nstrem dual by měl stačit alix 500mhz v pohodě, takže ten celer je s vekou rezervou.
Momentálně by stačil, ale já hledám řešení s ohledem na budoucí požadavky. Prosil bych o posty k věci ...
0 x
Asi bych pouzil Asus P5GC a co PCI to jedna karta, zadne redukce na 4karty bych tam nerval, na 6PCI udelas dva spoje + 2 sitovky
0 x
Spreamer píše:haklina píše:na nstrem dual by měl stačit alix 500mhz v pohodě, takže ten celer je s vekou rezervou.
Momentálně by stačil, ale já hledám řešení s ohledem na budoucí požadavky. Prosil bych o posty k věci ...
A co tak toto
P5LD2-C/IPAT
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=498&l4=0&model=2125&modelmenu=1
0 x
To: Keksik
Myslim, ze ta moje byla lepsi volba, chipset stejny, vyrobce taky, a navic jeden PCI slot a navic vyzkousena a funkcni (teda krome sitovky)
Myslim, ze ta moje byla lepsi volba, chipset stejny, vyrobce taky, a navic jeden PCI slot a navic vyzkousena a funkcni (teda krome sitovky)

0 x
Ajfel píše:To: Keksik
Asi tak, uz ji mam taky a jede spolehlive, i kdyz zatim neni v ostrem provozu. Objednal jsem si i lepsi sitovku: NIC Intel®PRO/1000GT.
0 x